ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2017 | 11:29

Με απατησε...

Δεν αντέχεται αυτό το αίσθημα,να θες να ζήσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο και να σε προδίδει με τον χειρότερο τρόπο...Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί και μένουμε και μαζί...και πήγε με άλλη...σχεδόν... δηλαδή απ'όσο λέει...ναι αλλά εγώ τον αγαπώ και αυτός μου λέει ότι το μετάνιωσε και ότι σιχαίνεται ο ίδιος τον εαυτό του...και φυσικά καλά κάνει!!Αλλά εγώ σκέφτομαι συνέχεια πως και τι έγινε,ξυπνάω και κοιμάμαι με την ίδια εικόνα στο μυαλό μου...σαν να το βλέπω μπροστά μου ότι το έκανε...και φοβάμαι κιόλας μήπως έχει κολλήσει και τίποτα...Τι να κάνω;ειμαι σε μια πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση...Προδωμένη και πληγωμένη...μπορεί άραγε όσο και αν κάποιος αγαπάει έναν άλλον άνθρωπο να τον συγχωρήσει και να προχωρήσει μαζί του σαν να μην έγινε τίποτα από όλα αυτά;Απλά θα αναρωτιέμαι...ίσως για πάντα...
14
 
 
 
 
σχόλια
Η απιστια δεν ειναι το χειροτερο που μπορει να σ κανει καποιος πιστεψε μεΑν νιωθεις οτι σ αγαπαει κ οτι μετανιωσε και φυσικα τον αγαπας κ εσυ δωσε μια ευκαιριαΟλοι κανουμε λαθη
Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν είναι εικονικό επειδή φοβάται μην κόλλησε κάτι εκείνος. ;)(εκτός αν φοβάται μην κόλλησε κανένα virus/trojan στον υπολογιστή του!) :P
Δεν είμαι ούτε εγώ κατά της συγχώρεσης. Υπό προϋποθέσεις. Απάτη και χωρίς προφυλάξεις; Πολλοί ζητάνε πίπες ακριβώς γι'αυτό το λόγο. Έχουν τον ορισμό του Bill Clinton περί σεξ. (Δεν μετράει αν δεν έχει διείσδυση). Ω ναι... (tragic το ξέρω)
Πάντα υπο προϋποθέσεις. Εδω σου λεει σχεδον με απατησε. Κ αμα ειναι να κερατωσεις γιατι μονο πιπα; οι αναγνώστες του συγκεκριμένου θέματος δν ειναι υπερ της συγχώρεσης. Υ.γ σε γνωστούς μ ,το κοριτσι φιλήθηκε με αλλον ,το αγόρι συνεχισε με την ίδια κ τωρα ετοιμάζονται να μεινουν μαζι.
Tι να σου πω...Υπάρχουν πιο προδοτικά φιλιά από ανάλαφρα ξεκαυλέ πηδήματα. Ή έτσι λένε τουλάχιστον. (Και φαντάζομαι αν κάποιος σιχαίνεται το ταίρι του και μόνο φιλήθηκε με κάποιο άλλο άτομο που το φαντασιώνεται 24/7 έκτοτε τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο και πιο σοβαρό από ότι αρχικά φαίνεται.)Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε ζευγάρι ξέρει καλύτερα τα του οίκου του. Γενικώς το θέμα "απιστία" είναι ταλαίπωρο επειδή δεν είναι η όποια ερωτική πράξη που δημιουργεί το πρόβλημα τόσο όσο η άναδρη (κι από τις δύο πλευρές) συμπεριφορά κι η εξαπάτηση. Η υποτίμηση της νοημοσύνης του άλλου.
Άστα, μπλεκεις αλλου κ δεν ξερω κ αν εχει νοημα να "σου" ξερασω τι εχω μεσα στο κεφάλι τώρα που με "επιασες" να σε εχω σχεδον απατησει.Ασε να περασει λιγος καιρός αγαπητή σχεδον απατημενη κ βλέπεις. Υ.γ καραβαν ειναι πανω απο τις δυνάμεις μ να μιλήσω για την απιστια. Εχω νομιζω αναδρη σχεδον άνανδρη γνωμη.
Να τον χωρίσεις. Για ένα και μοναδικό λόγο. Είναι τεράστιος μαλάκας.Όχι όμως για το λόγο που φαντάζεσαι. Δηλαδή, όχι γιατί σε απάτησε. Είναι μαλάκας που σε απάτησε κι ένιωσε ενοχές. Το έκανε για κάποιο λόγο. Αν δεν ήξερε γιατί σε "σχεδόν" (άμα θέλουμε το πιστεύουμε) απάτησε, κακώς το έκανε. Αν ήξερε γιατί σε απάτησε, δε θα έπρεπε να μισεί τον εαυτό του, αλλά ή να το κρατήσει κρυφό ή, αν τον έπιασες εσύ, να συζητήσει μαζί σου γιατί το έκανε. Σε καμία περίπτωση, όμως, δε μπορεί να σου φορτώνει τις δικές του ενοχές, για να νιώσει αυτός καλύτερα.
Το ζήτημα είναι τι θες εσύ και τι αντέχεις. Επίσης, μετά απ' αυτό, μπορείς να του έχεις πάλι εμπιστοσύνη; Μια σχέση χωρίς εμπιστοσύνη, φαντάζει ανυπόφορη. Γιατί όταν μας εξαπατούν, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι πλέον δεν μπορείς να ξαναπιστέψεις, εύκολα έστω. Δεν είναι εύκολο αυτό που περνάς και το ξέρεις, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να ηρεμήσεις και να σκεφτείς πιο καθαρά. Οφείλει να το σεβαστεί. Αν δεν το κάνει, έχει κι άλλα αρνητικά πέρα από την απιστία η σχέση σας.
Scroll to top icon