ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2017 | 22:32

Εγκυος

Τιποτα και αυτο το μηνα... Και ολοι να ρωτανε τι γινεται ποτε με το καλο; Λες και πατας ενα κουμπι.....
4
 
 
 
 
σχόλια
Τα ειχα περασει κι εγω...μεχρι και τεμπελα με ειχαν πει! Τωρα ειναι πρωτακι! Χαλαρωσε και θα ερθει ο πελαργος. Οσο για αυτους που ρωτανε, μαθε να αδιαφορεις, γιατι μολις σαραντιζει το πρωτο θα σε ρωτανε ποτε θα κανεις δευτερο!!!
Καποια tips:Ανδρας:περα απο τις επαφές που εχετε πρεπει να αποσυμπιέζεται κ μονος του. Τουλάχιστον μια φορα την εβδομαδα μονος του.Τροφές σπιτικές κ λιγο άθληση. Ενα σπερματογραφημα ειναι απλο κ γρήγορο. Γυναίκα: μετα την εκσπερμάτιση δεν πλενεσαι! Βαλε λιγο χαρτι στο εσωρουχο για τα υπολείμματα. Μπορεις να κατσεις κ με τα ποδια ψηλά για λιγη ωρα.Καντε έρωτα κ οχι παιδί! Θα το απολαύσεις κ το παιδι θα έρθει στην ωρα του.Καλη διασκεδαση
Θα τους απαντήσεις όταν αποφασίσουμε. Τώρα προέκυψαν άλλα θέματα και δε θέλουμε. Και αν αρχίσαν τα σουξου μουξου θα τους πεις απότομα, μαζί θα το μεγαλώσουμε; Και να κοιτάξουν τη δουλειά τους. Έτσι με έναν ψιλοκαυγά τελειώνουν οι αδιάκριτες ερωτήσεις.Στο θέμα μας τώρα. Χαλάρωσε και μη το σκέφτεσαι τόσο. Και πάρε και τεστ ωορρηξίας. Γιατί οι μέρες δεν είναι πάντα σταθερές. Αλλά να τα κάνεις χαλαρά, σα τυπική διαδικασία γύρω στις μέρες που είναι η ωορρηξία σου κανονικά, χωρίς να αγχώνεσαι. Χωρίς άγχος και προσπαθώντας τις 100% σωστές μέρες, θα έρθουν και οι 2 γραμμούλες στο τεστ εγκυμοσύνης. Και μετά πες στους περίεργους, πωπω έτυχε :)
Μη αγχώνεσαι και ας τους άλλους να ρωτάνε. Αυτα τα πραγματα δεν προγραμματίζονται και δε ξερει κανεις ποτε και αν θα γίνουν. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη ζωή σου με τον άντρα σου και είναι να έρθει θα έρθει!!
Scroll to top icon