ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2017 | 11:40

Διαδικτυακός έρωτας με ευτυχή κατάληξη.

Χθες διάβασα εδώ ότι μια κοπέλα συνομιλεί με έναν Αρμένιο στο φβ και φοβάται να τον συναντήσει για προφανείς λόγους. Ο έρωτας όμως δεν κοιτά χρόνια, σύνορα, φόβους. Εγώ γνώρισα μέσα από το φβ μια Ιταλίδα. Μιλούσαμε για 3 μήνες, ώσπου πήγα στην Ιταλία. Την γνώρισα. Ταιριάξαμε απίστευτα. Ήταν μια μεσογειακή όμορφη γυναίκα με μόρφωση και αδαμάντινο χαρακτήρα. Μετά από λίγο καιρό ήρθε κι εκείνη στην Ελλάδα. Κι αφού πηγαινοερχόμασταν για 1 χρόνο περίπου, τελικά μένουμε πια μόνιμα στη Ρώμη και περιμένουμε το πρώτο παιδί μας. Το καλοκαίρι θα γίνει κι ο γάμος μας με τη βάφτιση στην όμορφη Κρήτη.
2
 
 
 
 
σχόλια
1) Κοπέλι το λένε, αφού στη Κρήτη η βάφτιση, ε;2) Προειδοποίησε το κορίτσι σου για το ντουφεκίδι που θα πέσει, μη φύγει κολυμπώντας....3) Ο Ρωμιός με τη Ρωμαία...καλόόόό!
Με καλό το μωράκι σας!Αυτό που είπαμε στην κοπέλα αφορούσε στην ασφάλειά της και όχι στο ότι είναι απίθανο να γνωρίσεις νορμάλ άνθρωπο διαδικτυακά. Είχε κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με τη συμπεριφορά του τύπου και εκεί εστίασαν τα σχόλια.
Scroll to top icon