ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2017 | 22:55

Ποσο ακομα ?

Ειμαι 27 χρονων . Δουλεια εχω , σπιτι εχω , λεφτα εχω , την υγεια μου το ιδιο . Ειμαι πολυ ευγνωμων που τα εχω ολα αυτα . Και σαφως οχι αχαριστος .Το προβλημα εγκειται στην καθημερινοτητα που με εχει αρρωστησει .Κουραστηκα να ζω την ιδια μερα καθε μερα .Δουλεια , σπιτι γυμναστηριο..Ολοι στα καβουκια τους , εχω μαθει εεμπρακτα οτι ο κοσμος ειναι ενα ματσο ψεμματα .Οι γυναικες σκυμμενες τα κεφαλια τους στα κινητα , αλλες μιλανε επι ωρες για τα γκομενικα τους .Πας να κανεις την κινηση σου σαν αντρας και ο θεος βοηθος .Μια κοινωνια που χωθηκε στο φαινεσθαι και δεν επικοινωνει μεταξυ της .Και οποιος δεν εχει νιωσει μοναξια δεν μπορει να το καταλαβει Να βλεπεις ατομα μαζι στο μετρο , και εσυ ενω εισαι μια χαρα να λες τι στο διαολο κανω λαθος στην ζωη μου ?Να ειναι ολοι οι ανθρωποι ευτυχισμενοιΑυτο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς, έτσι έχουν τα πράγματα. Λίγοι είναι οι τυχεροί που έχουν βρει έναν άνθρωπο να επικοινωνούν,να μοιράζονται σκέψεις,προβληματισμους..Οι υπόλοιποι απλώς συνεχίζουμε μόνοι,περνώντας από δίπλα τους να προσπαθούμε να φανταστούμε πώς θα ήταν να είμαστε στη θέση τους..ή τι κάνουμε λάθος και δεν είμαστε στη θέση τους. Μη τα βάζεις κάτω. Όσο έχεις επιμονη,θα πετύχει. Θα βρεις αυτό που αναζητάς. Ακόμη κι αν δε το βρεις..ΌΧΙ, θα το βρεις! Θετική σκεψη - κλισέ, αλλά βοηθάει κάπως). Κρατα γερά!
Scroll to top icon