ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2017 | 15:48

Φοιτήτρια στα 32...

Αρχίζω να ζω τον ''φοιτητικό ρατσισμό'' απο φοιτητές 2 έτους και πάνω, επειδή είμαι μεγάλη για να είμαι πρωτοετής, έχω και τους δικούς μου που περιμένουν οτι σε 4 χρόνια θα πάρω το πτυχίο λες και είμαι 18 χρονών και θα αφοσιωθώ μόνο στα μαθήματα! Θα αφήσω την ζωή μου και θα διαβάζω μόνο χωρίς να με ενδιαφέρει το θέμα εργασία και έρωτα, ώστε να ξυπνήσω ένα πρωί και να είμαι 37 και να πάρω το πτυχίο, και απο τότε να αρχίσω να ζω!
3
 
 
 
 
σχόλια
Φιλη μου, μην περιμενεις να "ζησεις" μετα το πανεπιστημιο.Κανε αυτο που γουσταρεις και χεστους τους εξυπνακηδες, ας κοιταξουν καλυτερα την καμπουρα τους.Να χαρεις την φοιτητικη σου ζωη και να την κανεις οσο δημιουργικη θες.
Είμαι και γω 32 και σκέφτομαι του χρόνου να πάω να σπουδάσω ξανά αν το επιτρέψουν τα οικονομικά μου. Θα είμαι 33 και θα τελειώσω 36. Ε και; Να μη σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, κοίτα εσύ να πετύχεις τους στόχους και τα θέλω σου. Σε λίγο θα μας πουν και γέρους οι εικοσάχρονοι! Αν σου πουν κάτι, εσύ πες γελώντας δεν πειράζει και σεις πίσω μου τρέχετε και θα γίνετε 30. Εδώ σπουδάζουν 40, 50 και 60 ετών. Μάλιστα διάβασα τις προάλλες ότι ένας παππούς πήρε πτυχίο στα 87! Ακραίο όντως αυτό, αλλά η δίψα για ζωή και η θέληση για μάθηση κάνουν τα αδύνατα δυνατά. Το μόνο πρόβλημα που διακρίνω σε σπουδές και τα συναφή, είναι το οικονομικό, που πραγματικά από εκείνο εξαρτώνται και οι εκάστοτε σπουδές. Καλή μας επιτυχία!!
Scroll to top icon