ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2017 | 13:00

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ .θελω τις γνωμες σας σε ενα θεμα πολυ σοβαρό . Οπότε ειρωνικές και απαντήσεις ανουσιες ας εκλείψουν.Ειμαι 27 χρονών , εχω σπουδάσει ένα κλάδο που δεν έχει πρόοδο στην ΕΛΛΑΔΑ . Η ειδικότητα είναι SPORT MANAGEMENT.Αφού έφαγα τις απορρίψεις στην μούρη . Αποφάσισα ότι δεν έχω καμία άλλη ευκαιρία στην ζωή μου απο το να δουλέψω στην δουλειά του πατέρα μου .Θα μου πείτε , έχεις δικιά σου δουλειά και παραπονιέσαι ¨?ΔΕΝ είναι ακριβώς ΕΤΣΙ Η σχέση με τον πατέρα μου ποτέ δεν ήταν καλές .Από μικρός ήταν ένας αρρωστα αγχωτικός τύπος , κακκεντρεχής , εγωιστής και κριτικάρει μέχρι σήμερα τα πάντα δείχνοντας την λεπτομέρεια που δεν κάνω σωστά ενώ εγώ δίνω όλη μου την ενέργεια στη δουλειά.Απο το άγχος του έχει πρόβλημα με την καρδιά του . Δεν μου κάνει καμία εντύπωση γιατί οι κανονικοί άνθρωποι δεν κάνουν σαν αυτόν . Νομίζει ότι δεν έχει τίποτα και λέει έτσι είμαι αγχώδης τι να κανουμε . Ποτέ του δεν παραδέκτηκε ότι έχει πρόβλημα οο ηλίθιος και μας έχει καταστρεψει την ψυχική ηρεμία της οικογενειας μας . ΦΩΝΕΣ , ΚΡΙΤΙΚΗ και ΜΟΥΤΡΑ καθε μερα ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ .... ΕΝΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ πάει αρκετά καλά δόξα το θεό.Δεν ξέρω τι να κάνω . Ολοι μου λένε ή δέξου τον ή σήκω και φύγε . Τα λεφτά που παίρνω είναι καλά σχετικά 700 ευρω . Δεν το ρισκάρω να βγω πάλι εκει έξω και να είμαι άνεργος. Απλά επειδή και εγώ δεν είμαι άτρωτος ψυχολογικά , αυτό το άτομο μου καταστρεφει την ισορροπία μου Ντρεπομαι που είναι έτσι . Ντρέπομαι για την ψυχική ηρεμία που ποτέ δεν έχουμε σαν οικογένεια .Ειχα σκοπό πιο νέος να δουλέψω και να τον ξαναδώ ποτέ μπροστά μου ..Αλλά ότι κορόιδευα το λούζομαι τώρα ..Μία φορά φώναζε τόσο πολύ που πήγα στο άλλο δωμάτιο για να μην τον πλακώσω στο ξύλο . Γιατί ο τόνος της φωνής του μου δημιουργεί τεράστιο πανικό και ταραχή . Με κάνει να σιχαίνομαι όπου ζώ . Μετά πάω έξω με το αυτοκίνητο κάπου και κάθομαι στην σιωπή μόνος μου για να ηρεμήσει το κεφάλι μου .Συνέχεια λέει για το τι κάνω λάθος με βάση την τελειομανία του , δεν καταλάβαινει ότι αν δεν κανω λάθος σαν νέος δεν θα μάθω . Εκείνος κανει την δουλειά του 100 χρόνια εγώ ένα χρόνο . Μου εχει καταστρέψει κάθε ίχνος αυτοεκτίμησης . Αυτός , η καθημερινότητα μου σε συνδυασμό με τις κωλοαρρώστιες του με έχουν φέρει σε τέλμα σε σημείο που δεν ζώ εγώ για χάρη του .Βοήθεια .
4
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να είναι πατέρας σου, αλλά έχεις καταλάβει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι τοξικος και σε κρατάει πίσω. Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να βελτιωθεί η σχέση σας εάν είναι κ αυτός πρόθυμος να σε καταλάβει σήκω κ φύγε κ αποδέξου ότι ο άνθρωπος αυτός δεν αλλάζει. Κοιτάξε να βρεις μια δουλειά που να σε καλύπτει (όσο είναι εφικτό αυτό) και στηρίξου στα πόδια σου..πάρε αποστάσεις κ για να ηρεμήσεις και για να μην χάσεις τον εαυτό σου.
Λες οτι σου επισημαινει λαθη. Δε λες οτι δεν κανεις λαθη. Σου λεει τι κανεις λαθος, μαθαινε λοιπον απο αυτον που ξερει περισσοτερα απο σενα. Διοτι το οτι δινεις ολη σου την ενεργεια μπορει απλως να μην ειναι αρκετο. Δρα με τον τροπο του, αν δε σ αρεσει φυγε στο δικο σου σπιτι και στη δικη σου δουλεια.
Φίλε μου το πρόβλημα σου είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις την ΑΠΟΦΑΣΗ. Και κατανοώ ότι είναι δύσκολη αλλά κάποια στιγμή πρέπει να την πάρεις για να μπορείς να συνεχίσεις.Τι βαραίνει σε αυτή την φάση της ζωή σου? Η ψυχική σου ηρεμία ή τα 700 €?Έως τώρα απλά διαλέγεις τα 700 €...αν θέλεις αυτό να αλλάξει τότε θα επιλέξεις την ψυχική σου ηρεμία ΑΛΛΑ με το ρίσκο που αυτή φέρνει (δυστυχώς)!Σου εύχομαι τα καλύτερα...
Scroll to top icon