ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2017 | 17:51

ποτέ δε θα το μάθεις..

μερικά άτομα απαγορεύεται να τα ερωτευτείς, όπως τον αδερφό μιας πολύ καλή σου φίλης για παράδειγμα..Αυτός όμως εσένα σου φαίνεται τόσο κοντά σε αυτόν που πάντα ήθελες και έψαχνες και τον αναζητούσες. Σου φαίνεται πολύ ωραίος και ευγενικός και τον συγκρίνεις με όσους γνωρίζεις και δε θες να τους ξαναδείς επειδή δεν έχουν τα μάτια του..που όταν τα φωτίζει ο ήλιος είναι μελιά.. Που τον έχεις ερωτευτεί και ψάχνεις ηλίθιες δικαιολογίες να του στελνεις και να επιδιώκεις να τον βλέπεις.. Που κάθε φορά που βγαίνεις με τη φίλη σου χτυπάει η καρδιά σου όταν την παιρνει τηλέφωνο να ρωτήσει που είναι και αν είναι ευπρόσδεκτος στην παρέα.. Που εμφανίζεται ξαφνικά εκεί που καθόσαστε και νιώθεις μια απέραντη ζεστασιά κοιτάζοντάς τον.. που θες να σε δει αλλιώς και κάθε φορά προσπαθείς να εντοπίσεις στο βλέμμα του ψήγματα ενδιαφέροντος.. αλλά μάταια.Και μια μέρα σας γνωρίζει την κοπέλα του και είσαι έτοιμη να βουρκώσεις και νιώθεις σαν να πνίγεσαι κάθε φορά που πας να μιλήσεις..Και κάπου εκεί συνειδητοποιείς ότι θα έπρεπε να τον είχες διεκδικήσει, αλλά δεν το έκανες από σεβασμό στη φίλη σου, φοβία για το μεταξύ σας ή για το μετέπειτα, για να μη χαλάσεις την παρέα, για να μη σε κακολογήσουν οι όποιοι καλοθελητές και πολλά ακόμη που βάζεις πάνω από τα ενστικτώδη θέλω σου, επειδή έχεις μάθει να λέγεσαι άνθρωπος και να τα χαλιναγωγείς.
6
 
 
 
 
σχόλια
Με συγχωρείς. Ποιος απαγορεύει τις σχέσεις με τον αδερφό της φίλης; Ποιος είπε ότι το να μην εκφράζεις συναισθήματα και να χαλιναγωγείς τα ενστικτώδη θέλω σε κάνει άνθρωπο; για έρωτα μιλάμε όχι βιασμό.
Καραβάν, ενώ μπορεί να είμαι καυστικός πιο κάτω, ενδόμυχα την κατανοώ την κοπέλα. Η έλλειψη μίας ''παρέας'' είναι ενίοτε καταστροφικό πλήγμα στην όλη προσωπικότητα ενός νέου ανθρώπου στην Ελλάδα, και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά: δεν έχεις ούτε να βγεις, και μέσω της ''παρέας'' συνήθως κάνεις και γνωριμία συντρόφου.
Εσύ ορθώς αναφέρεις ότι υπάρχουν ''κώδικες'' (όπως και ολόκληρη ιστορία για να ''ενταχθεί'' κάποιος σε μία παρέα: δεν γίνεται εύκολα κάτι τέτοιο για πολλούς και διαφόρους -συνήθως ''ταπεινούς''- λόγους). Απλά, βλέποντας τους γύρω μου ελεύθερους ολονών η καούρα είναι η ''ένταξη'' σε παρέα. Το να βρούνε κάποιους άλλους μόνους είναι ουσιαστικά αδιάφορο.
Scroll to top icon