ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2017 | 21:40

Συναίσθημα.... Μίσος μάλλον

Πόσο εκνευριστικό.... Όταν ο άλλος εξαφανίζεται... Ειδικά σε περίοδο που υποτίθεται πεταγατε στα σύννεφα. Δεν ξέρω πως να αντιδρασω... Νομίζω αν τον πετύχω έξω είμαι ικανή για το χειρότερο! Αυτή την στιγμή νιώθω εξαντλημένη.......νομίζω θα μου πάρει καιρό να ξεπεράσω αυτό το σοκ και να σηκωθώ όρθια!
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσάκι μου και εγώ παθούσα είμαι και αντιλαμβάνομαι το ζόρι που περνάς. Το σοκ είναι μεγάλο, και τα αισθήματα περίεργα..απλά αυτό που με βοηθάει είναι να σκέφτομαι πως αυτός ο άνθρωπος που μου φέρθηκε έτσι έχει ο ίδιος προβλήματα (τα οποία και δε θα λύσουμε εμείς), όπως επιπλέον, να σκέφτεσαι πως καλύτερα τώρα παρά αργότερα που θα είχες επενδύσει περισσότερα..όσον αφορά το αν το πετύχεις έξω τυχαία και εγώ το σκέφτομαι το τί θα κάνω..αλλά έχω καταλήξει πως το καλύτερο είναι να αδιαφορήσεις..άλλωστε τι μένει; αν του φερθείς άσχημα θα δικαιολογήσει μέσα του την πράξη (είδες πως φέρεται;; κάτι ήξερα) άσε που θα γίνεις χειρότερα..απλά αδιαφόρησε!
Scroll to top icon