ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2017 | 17:50

Καλησπερα παιδια!

Ενδιαφερομαι να αρχισω γερμανικα κυριως λογο της οικονομικης καταστασης το ειχα ως έσχατη λυση για να φυγω απο ελλαδα..απο γνωστους κ φιλους ακουω συνεχεια οτι ειναι μια πολυ δυσκολη γλωσσα..δυστυχως στα μαθητικά χρονια επέλεξα να μαθω γαλλικά το οποίο μεχρι τωρα δε με εχει βοηθησει πουθενα.θα ηθελα να μαθω πρωτα τη γλωσσα κ μετα να κανω βιογραφικό για εξω κ οχι να παω Γερμανία και να τη μαθω εκει..τι μου προτεινετε σε σχεση με κανονικο ρυθμο διδασκαλίας η ταχύρυθμα μαθήματα..τι με συμφερει περισσότερο και ποτε μπορω να δωσω για τυχον βαθμίδες πτυχιου;ευχαριστω!
2
 
 
 
 
σχόλια
Κατ'αρχην οποιος λέει οτι τα 'γερμανικά ειναι πολύ δύσκολη γλώσσα' δεν έχει κάτσει ποτέ να μάθει μια *πραγματικά* ζόρικη γλώσσα, όπως πολωνικά, ουγγρικά, ρωσικά κτλπ. Τα γερμανικά ειναι μια γλώσσα μετρίου επιπέδου δυσκολίας. Απλώς ο κόσμος κακομαθαίνει από την συγκριτική ευκολία της αγγλικής γραμματικής και μετά 'ζορίζεται'.Το αν αξίζει να κάνεις ταχύρυθμα εξαρτάται από το πόσο 'βιάζεσαι' και τι τρόπο εκμάθησης έχεις. Προσωπικά, αν αυτό τον καιρό εχεις πολυ χρόνο και κάθεσαι θα σου συνιστούσα ταχύρυθμα και όπως ειπε και ο/η minor swing συμπληρωματικά να γραφτείς σε πλατφορμες γλωσικής ανταλλαγής όπως το app 'Tandem'.
Ας ακούγεται χαζό... Τηλεόραση. Διάβασμα περιοδικών και τηλεόραση. Στην αρχή δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα. Πρέπει να επιμείνεις. Εγώ ξεκίνησα βλέποντας ποδόσφαιρο πχ. και μετά κανονική τηλεόραση. Αν βρεις κιόλας κάποιον να κάνεις κάποια Skype κλήση μισή ωρίτσα κάθε δεύτερη μέρα θα είσαι σε καλό επίπεδο σε χρόνο ρεκόρ. Θέλει όμως πειθαρχία και πρόγραμμα. Τα Γαλλικά θαβσε βοηθήσουνε πολύ. Οι δύο γλώσσες έχουν αρκετές ομοιότητες.
Scroll to top icon