ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2017 | 13:38

χρηματα

Μολις εγινα 18 και ζω με τους γονεις μου. Το θεμα μου ειναι τα χρηματα. Θελω να βρω μια δουλεια για να εχω χρηματα και να μπορω να τα ξοδεψω οπως θελω. Οι δικοι μου αυτον τον καιρο εχουν καποια θεματακια και δεν ειμαστε πολυ καλα οικονομικα. Τωρα ερχομαι εγω..γενικα μαζευω απο δω και απο κει καποια χρηματα..δεν ειναι πολλα..ομως οταν θελω να βγω, να οαω μια βολτα με τους φιλους μου ή για ενα φαγητο..παντα σκεφτομαι οτι θα φαω τα χρηματα μου και μετα δεν θα χω..και ετσι ακομα και οταν βγαινω εξω, σκεφτομαι αυτο και στο τελος καταληγω να μην κανω πραγματα που θελω και να μην περναω πολυ καλα..τι να κανω;Φυσικο ειναι να φαω καποια χρηματα ομως παντα σκεφτομαι οτι αν τα φαω δεν θα εχω μετα..Θελω να μπορω να βγω εξω και ας φαω καποια απο τα χρηματα μου, να μην σκεφτομαι μονιμως αυτο..
4
 
 
 
 
σχόλια
Γενικώς, εκτός κι αν έχεις λύσει το βιοποριστικό σου πρόβλημα και δεν αγχώνεσαι για την επιβίσωσή σου (δηλ να είσαι πλούσιος, υψηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος κτλ), θα ζεις μόνιμα με το άγχος για τα χρήματα. Στο λέω εκ πείρας.
Το πρόβλημα που πειργράφεις το έχουν και αυτοί που δουλεύουν μη νομίζεις ...Σε καταλαβαίνω ότι είσαι 18 και θες να βγαίνεις κλπ αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι ρε γαμώτο ,για όλους ...Αυτό που μπορείς να κάνεις εκτός από το να βρείς ένα εισόδημα είναι να κοιτάξεις να βρείς τρόπους όσο γίνεται να διασκεδάζεις όσο πιο οικονομικά γίνεται .Πχ αντί για σινεμά μαζευτείτε στο σπίτι ενός της παρέας ενα βράδυ να δείτε ταινία .Αντί να πας στην καφετέρια να πιεις καφέ φώναξε τις φίλες σου και πιειτε τον στο μπαλκόνι σου .Αράξτε στο σπίτι μαγειρευόντας εναλάξ στην παρέα Το ότι βγαίνεις έξω και ξοδεύεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι περνάς και καλά ,η παρέα να ναι καλή και στο παγκάκι της πλατείας με ένα χυμό πχ απ το περίπτερο μια χαρά τη βγάζεις .
Scroll to top icon