ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2017 | 00:39

απόγνωση!

καλησπέρα παιδιά. μπαίνω 5ο έτος και οι γονείς μου μου ανακοίνωσαν σήμερα ότι μέχρι τον ιούνιο πρέπει να έχω πάρει το πτυχίο. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούσα να πω πολλά . Ξέρουν όμως ότι χρωστάω 10 μαθήματα ενώ εγώ χρωστάω 17. προλαβαίνω μέχρι τον Ιούνιο? =( θα τρελαθώ...
6
 
 
 
 
σχόλια
Αναλόγως πόσο το θες... στην τελευταία εξεταστική έχοντας μπουχτίσει στην επαρχιακή πόλη όπου σπούδαζα και θέλοντας να γυρίσω Αθήνα το συντομότερο πέρασα 10/10 μαθήματα. Εσύ έχεις μπροστά σου 2 εξεταστικές, επομένως δεν είναι καθόλου απίθανο. Από την άλλη αν σου μείνουν κάποια λίγα μαθήματα για Σεπτέμβρη, ξενοικιάζεις τον Ιούνιο και επιστρέφεις στην πόλη των σπουδών σου μόνο για να δώσεις τα μαθήματα.
Αυτό. Διάβασε όσο πιο συστηματικά μπορείς, επίλεξε τα μαθήματα που θα δώσεις και άρχισε από τώρα πχ. 7 τώρα, 7 τον Ιούνιο και τα υπόλοιπα Σεπτέμβρη. Αν αρχίσεις από τώρα, 7 μαθήματα βγαίνουν. Αν αρχίσεις μετά τα Χριστούγεννα, το ξεχνάς. Σου τα λέω από προσωπική εμπειρία αυτά. Και Σεπτέμβρη πας σχολή μόνο για να δώσεις (αν το ενοίκιο είναι το θέμα). Δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι οι γονείς σου. Δε θα σου δώσουν χρήματα να πας να δώσεις εξετάσεις; Δεν το πιστεύω και ελπίζω να μη φτάσουν ως εκεί. 5ο έτος δεν είναι τίποτα. Βαθιά ανάσα, καθαρό μυαλό, πρόγραμμα και μπορείς να τα καταφέρεις.
*Ανώνυμε εξομολογούμενε, καταλαβαίνω απόλυτα αλλά σκέψου την ψυχολογική εξάντληση αν ξεσκιστείς τώρα για 17 μαθήματα και περάσεις κατευθείαν στο μεταπτυχιακό. Δεν ξέρω αν θα την παλέψεις καθώς το διάβασμα του μεταπτυχιακού ούτε που συγκρίνεται με το προπτυχιακό. Εσύ θα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς αλλά μην εξωθήσεις τον εαυτό σου στα άκρα.
Εξαρτάται κατά πολύ από τη δυσκολία των μαθημάτων που χρωστάς. Νομίζω ότι μέχρι Ιούνιο δεν προλαβαίνεις. Με καλό διάβασμα και την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου (γίνεται ακόμα αυτή, έτσι??), θεωρώ ότι μπορείς να τα καταφέρεις.Και μην λες ψέμματα στους γονείς σου, δεν χρειάζεται. Τον εαυτό σου πιέζεις περισσότερο παρά τους ξεγελάς. Το πιθανότερο είναι ότι το υποπτεύονται ούτως ή άλλως. Πες την αλήθεια, βγάλτο από πάνω σου, ηρέμησε, συγκεντρώσου και βάλε τα δυνατά σου. Καλή επιτυχία :)
Scroll to top icon