ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2017 | 16:14

Ειναι ενα παιδι

Στην σχολη μου που μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον. Ειμαι σε ενα τμημα με 19 αγορια και μολις 2(!!!!) κοριτσια. Οι περισσοτεροι μου την πεφτουν αλλα δεν μου αρεσουν γιατι ειναι σαλιαρηδες και σκεφτονται μονο το σεξ. Αυτο το παιδι λοιπον ειναι πολυ ησυχο δεν βγαζει αχνα στα μαθηματα δηλαδη δεν κανει φασαρια αλλα συμμετεχει αρκετες φορες στις συζητησεις που κανουμε. Στα διαλειμματα καθεται μονος του κανει το τσιγαρο του και θαρρω πως ακουει μουσικη καθως φοραει τα ακουστικα του. Θελω να παω κοντα του να του μιλησω αλλα φοβαμαι οτι δεν θα ανταποκριθει. Σαν να εχει καταθλιψη μου φαινεται γιατι ειναι λιγο στεναχωρος και λυπημενος. Λες και πενθει για κατι. By the way ειμαι πρωτο ετος και σε αλλη πολη δηλαδη δεν εχω προλαβει ακομα να κανω παρεες. Αγορι μου γλυκο ελα να πουμε δυο κουβεντες θα δεις οτι εχω χιουμορ και θα σε κανω να περασεις ωραια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αγορι μου γλυκο ελα να πουμε δυο κουβεντες θα δεις οτι εχω χιουμορ και θα σε κανω να περασεις ωραια. Πηγή: www.lifo.grΔεν του το λες την επόμενη φορά που θα τον δεις ???Ε γιατί με το να το γράφεις εδώ προκοπή δε βλέπω .
Scroll to top icon