ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2017 | 01:29

Εναν ανθρωπο να μου μοιαζει

Απο μικρος ενιωθα οτι δεν εχω θεση πουθενα. Στο Δημοτικο που ημασταν ολα τα παιδακια μαζι και παιζαμε-καναμε παρεα ηταν καλα, στο γυμνασιο δεν εβρισκα παρεα στην οποια να ταιριαζω κι ετσι ημουν μια απο εδω και μια απο εκει. Υστερα στο Λυκειο αποφασισα οτι δεν ταιριαζω με κανεναν και στην ουσια ημουν μονος μου. Δεν ειμαι κανενας ξεχωριστος ανθρωπος απλα με τους αντρες δεν ταιριαζω γιατι δεν με ενδιαφερουν τα αθλητικα, δεν εχω υπομονη με τα video games και δεν μου αρεσει να μιλαω για γυναικες. Με τις γυναικες επισης δεν ταιριαζω γιατι ποσο να μιλησεις για μαλλια, νυχια και γκομενους? Καοως ετσι εφτασα τα 25 και ειμαι μονος μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως είσαι μια από τις κατηγορίες των LGTQ+ και δεν το ξέρεις; Αστειεύομαι. Απλά το χουν κάνει καραμέλα κάποιοι.Θα βρεις κάποιον να ταιριάζεις. Όλοι με κάποιον ταιριάζουν. Ψάξε να βρεις ασχολία και μέσω αυτής θα βρεις κάποιον/α.
Εεεεε δες τι σου αρεσει κ προσεγγισε ατομα που ταιριαζουν τα γουστα σου...Παντως να ξερεις οτι ειναι πολυ σπανιο να ταιριαζεις με οοοολους κ σε οοοολα....Εγω σε ολους τους φιλους μου βρισκω κ ενα κομματι απο εμενα..πχ χιουμορ/συζητησεις σοβαρες/ιδια ενδιαφεροντα κτλ.
Scroll to top icon