ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2017 | 16:19

Εχει παραιτηθει και δεν αντεχω αλλον

Εχει βαλει 20 κιλα το τελευταιο 6μηνο, εχει αφησει τη ζωγραφικη και το γυμναστηριο που τα αγαπουσε και τα δυο. Σεξ και φιλια κομμενα. Με τους φιλους του βγαινει πλεον σπανια ενω πιο πριν δυο φορες τουλαχιστον την εβδομαδα βρισκοντουσαν. Του εχω μιλησει με το καλο πολλες φορες, του εχω μιλησει αποτομα, προσπαθω να τον καταλαβω αλλα τιποτα, δεν θελει να μιλησει. Του προτεινα να παει ειτε μονος του ειτε μαζι σε ψυχολογο. Σκεφτηκα μηπως εχει να κανει με καποιον φιλο του η την οικογενεια του αλλα στην υγεια τους ειναι ολοι καλα και τετοια παραιτηση δεν εξηγειται. Τα οικονομικα του ειναι επισης καλα. Ισως τον ζοριζει η δουλεια του. Δεν ξερω πλεον. Δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι. Στεναχωριεμαι πολυ για εκεινον αλλα και για εμενα ρε παιδια. Οσο εγωιστικο και να ακουγεται νιωθω πως δεν υπαρχω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κάτι τον τρώει. Κάτι προσωπικό. Ρώτησέ τον αν θέλει να μείνετε λίγο μακριά να κόψεις αντίδραση.Να θυμάσαι ότι δε μπορείς να βοηθήσεις κάποιον που δε θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του.
Βολεύουν τα ωράριά σας να πηγαίνετε μαζί γυμναστήριο; Ή να κάνετε κάτι πιο δραστικό, καμιά πεζοπορία με ομάδα ή αν πάτε σε θεατρική ομάδα ή να κάνετε χορό. Αν κάτι από όλα αυτά τον ενδιέφερε πριν, πρότεινέ του το και πες ότι θελεις να πας αλλά μόνο μαζί του, ότι δε θες να είσαι μόνη σου. Δε λέω να πεις ή συνέρχεσαι ή χωρίζουμε, το θεωρώ του ματς και αν το πεις και δε δεις αποτέλεσμα θα πρέπει όντως να φύγεις. Γενικά είναι για ακραίες καταστάσεις, εσύ ξέρεις τη σχέση σου.
Scroll to top icon