ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2017 | 17:48

Boymom

Ειναι αυτή η κοπέλα που έχει ένα παιδί στην ηλικία του μεγάλου μου γιου (8). Από επιλογή δεν έκανε δεύτερο και δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορήσει τον μικρό μου γιο (5) για το πόσο ζωηρός είναι. Χαμογελάω όταν την ακούω, να μου προτείνει είδη τιμωρίας για τον μικρό, τον οποίο λέει τον έχουμε καλομαθημενο.Είμαι κατά του ξύλου στα παιδιά.Σε αυτήν ευχαρίστως θα έδινα δύο μπουφλες.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ή είσαι κατά του ξύλου γενικώς ή δεν είσαι.Αυτό το μεσοβέζικο (δε χτυπάω το παιδί μου, αλλά χτυπάω τους άλλους για το παιδί μου) μπορεί να σε δείχνει ως γονιό που νοιάζεται, αλλά όχι σαν συνεπή άνθρωπο.Είναι οκ να μη σε νοιάζει. Όπως γουστάρει ο καθένας.Απλά, εγώ θα επέλεγα το "χτυπάω" σκέτο, και το παιδί μου, αν χρειαστεί (δεν έπαθα και τίποτε απο μερικά χαστούκια που έφαγα μικρός και μου άξιζαν) και τους άλλους για χάρη του παιδιού μου.
Βρε Fabinas καλέ μου δεν το λέει σοβαρά ότι θα την μπουφλίσει. Το ξέρεις και το ξέρω. Κι εγώ πολλές φορές φαντασιώνομαι ότι στραγγαλίζω κάποιους που μου κουνάνε το δάχτυλο χωρίς να ξέρουν τι τραβάω αλλά δεν θα το έκανα και πράξη!Και μην λες "δεν έπαθα και τίποτε από μερικά χαστούκια που έφαγα μικρός και μου άξιζαν". Τότε δεν ήξεραν (και όλα τα θύματα ενδοοικογενειακού ξύλου άλλωστε λένε αυτή την ατάκα). Σήμερα ξέρουμε.
Scroll to top icon