ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2017 | 16:50

Βοήθεια!

Ρε παιδιά τι παίζει με μένα πραγματικά δεν ξέρω... Ξέρω φατσικα ένα παιδί και με ξέρει και αυτός. Τον είδα τις προάλλες στο τελευταίο μέρος που περίμενα να τον δω και από τότε έχω φάει κόλλημα τρελό. Τον είδα να χαζολογαει με κάτι κοπέλες και κόντεψα να φάω τους τοίχους. Το θέμα είναι ότι είμαι σε σχέση και το ξέρει. Δεν ξέρω τι να κάνω... Να περιμένω μπας και μου περάσει; Να κάνω κάποια κίνηση; Και πως να το προσεγγίσω αφού δεν έχουμε μιλήσει ποτέ και ξέρει ότι είμαι με κάποιον. Τον αγαπάω τον δικό μου, πάρα πολύ, είμαστε χρόνια μαζί αλλά έχει χαθεί το πάθος, η ένταση, αυτό το καρδιοχτυπημα... Και αν και ήταν τυχαία αυτή η συνάντηση, είναι αναπόφευκτη, θα τον βλέπω εκεί συχνά πλέον και θα τρώω τα λυσσακα μου. Δεν μπορώ να πω περισσότερα για να μην προδοθω... Δώστε καμιά γνώμη!!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Να σε ρωτήσω κάτι ??Αν ο ''δικός'' σου που ''αγαπάς'' τόσο έτρωγε τα λυσσακά του για μια άλλη και το μάθαινες πως θα αισθανόσουν ???Δε θα ρχόσουν εδώ να μας κλαφτείς για τον σάτυρο ???Που έχει σχέση και ξενοκοιτάει ??Ε??Αγάπη και σεβασμός να ξέρεις πάνε πακέτο .Αν αγαπάς λοιπόν τον δικό σου πες του να χωρίσετε γιατί μάλλον απλά πλέον μόνο τον χρησιμοποιείς για να καλύψεις τις ανασφάλειές σου για να μη μείνεις μόνη σου .Αφού λοιπόν το κάνεις αυτό είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θες χωρίς να πληγώσεις κάποιον και ξαναέλα δω μετά να σου πω πως θα ρίξεις το άλλο γκομενάκι .
Αν βάζεις τα πάθη σου πάνω από τη σχέση σου, όρμα του. Έχεις όμως το θάρρος να χωρίσεις πριν το κάνεις; αν δε το έχεις, σιγούρεψε τον δευτερο πριν χωρίσεις τον πρώτο. Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα ο δεύτερος να βγει μάπα το καρπούζι ή να μαθευτεί ότι το έπαιξες διπλό ταμπλό με όλες τις συνέπειες που μπορεί να φέρει αυτό. Σκέψου, διάλεξε και πάρε.
Τι της λες μωρέ και συ; Εμμέσως πλην σαφώς να το παίξει διπλό ταμπλό; Δηλαδή δεν μας φτάνει μέχρι τώρα που φοβάσαι να εμπιστευτείς άντρα/γυναίκα μη βρεθείς με ένα ζευγάρι κέρατα,πρέπει να δημιουργηθούν και άλλοι; Ας χωρίσει και ας κάνει ότι την φωτίσει.
Της δίνω όλες τις επίλογές. Από τη στιγμή που έχει αυτό το δίλημμα, δε νομίζω ότι το να της δημιουργήσω ενοχές θα λειτουργήσει. Η άποψη μου φαίνεται από το τελευταίο σχόλιο. Save the best for last.
Scroll to top icon