ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2017 | 11:34

Ειμαι μπερδεμενη

εδώ και χρόνια παλεύω μέσα μου να καταλάβω αν ειμαι bi ή όχι.Ειμαι 23 και ακόμα δεν ειμαι σίγουρη.Το ξέρω ότι είναι περίεργο αυτό που λέω αλλα όντως έχω μπερδευτεί.Μερικες φορές νιώθω σεξουαλική έλξη για διάσημες γυναίκες.Δεν έχω νιωση κάτι για μη διάσημες.Αλλα και επειδή δεν έχω νιωση κάτι παραπάνω όπως νιώθω για άντρες έχω μπερδευτεί πολυ.Βεβαια κάποιες φορές νομίζω ότι έχω νιώσει κάπως για κάποια διάσημη όπως νιώθω και για κάποιον άντρα γενικά.Αλλα δεν ξέρω.Βοηθειστε με να καταλάβω καλύτερα αν ειμαι bi όντως γιατί δεν μου βγαίνουν οι ομοφυλοφιλικές τάσεις συνέχεια και δεν τολμάω ούτε στην αδερφη μου να το πω πόσο μαλον στον πατέρα μου ο οποίος είναι ομοφοβικος.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ρε μην ψαρώνετε ρε γαμώτο ότι κολλησατε γκέι επειδή γινεται ντορος. Αυτοι που ειναι το ξερουν, αυτοι που δεν ειναι επισης το ξερουν και αυτοι που το ψαχνουν το δοκιμαζουν και βλεπουν και δε ρωτανε εμας, καταλαβες ???
Ειδες τι εκανε η Μαρια;;;μια χαρα περασε. Η δοκίμασε ή μν το σκέφτεσαι. Υ.γ το να δοκιμασεις δν σου βαζει ταμπέλα ουτε θα παθεις κατι κακό. Ισα ισα που θα εισαι κ πιο απελευθερωμένη.
Καταρχήν, το ζητούμενο δεν είναι να βάλεις ταμπέλα στον εαυτό σου. Το ζητούμενο είναι να είσαι ευτυχισμένη.Ίσως να μη σε ελκύουν οι γυναίκες στον κύκλο σου επειδή τις ξέρεις χρόνια και τις βλέπεις αλλιώς. Αν θες να εξερευνήσεις και να καταλάβεις τη σεξουαλικότητά σου, θα πρεπε ίσως να βγεις προς τα έξω, σε κύκλους όπου κυκλοφορούν πιο πολλά γκέι άτομα. Ή μπορείς να μην κάνεις τίποτα και να συνεχίσεις στους ρυθμούς που είσαι, αν θεωρείς ότι μπορείς να είσαι καλά με έναν άντρα.Η γνώμη μου είναι να ψαχτείς, γιατί φαίνεται ότι σε τρώει η απορία και θες απαντήσεις. Δε θα τις βρεις στις εξομολογήσεις στο Lifo, θα τις ανακαλύψεις μόνη σου.Και να το κάνεις τώρα που είσαι μικρή και η ζωή είναι μπροστά σου. Πρέπει να τη ζήσεις για σένα, όχι για το μπαμπά σου.
Scroll to top icon