ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2017 | 23:52

Λαγνεία

Παρόλο που είμαι πολύ καλά με την κοπέλα μου και πραγματικα δεν μου λείπει τίποτα απο την σχέση μας, για ενα βράδυ ανά διαστηματα θέλω να κάνω κάτι με κάποια άλλη. Έχω σχέση τέσσερα χρόνια και η κοπέλα μου ξέρει πως στις αρχές την απάτησα κάποιες φορές. Με συγχώρεσε και προχωρήσαμε. Δεν είναι οτι δεν την αγαπάω, προφανώς όμως με νοιάζει περισσότερο ο εαυτός μου. Μου αρέσει κάποια τώρα και είναι σαν να μην μπορώ να κρατηθώ, την θέλω για ένα βράδυ και ξέρω πως μετά δεν θα μου κάνει καν εντύπωση. Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να ξανακάνω μαλακία στην κοπέλα μου. Είμαστε καλά δυο χρόνια, απέφευγα επαφές με γυναίκες αλλά τα έφερε έτσι η ζωή που πάλι αυτό το συναίσθημα, αυτό το πάθος δεν μπορώ να το ελέγξω! Είναι υπερβολικό, θέλω να σταματήσω να το νιώθω! Δεν θέλω να την πληγώσω και να την προδώσω πάλι αλλά δεν ξέρω τι μου συμβαίνει! Τι να κάνω; Δεν είναι φυσιολογικό πραγματικά! Πώς να το ελέγξω; Παρακαλώ σοβαρές απαντήσεις, δεν το έγραψα για πλάκα!
10
 
 
 
 
σχόλια
θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες να πας σε σε ειδικό να βρεις απαντήσεις..κρίμα είναι να πληγώνονται οι δίπλα σου αν το μάθουν ...εσύ πως νιώθεις όταν το κάνεις όταν πας κ εκτονώνεσαι?
Λυπάμαι που θα στο χαλάσω, αλλά θα πρέπει να της το πεις. Έχεις δικαίωμα να κάνεις αυτό που θέλεις, φτάνει να δώσεις την επιλογή στην κοπέλα να κάνει κι εκείνη αυτό που θέλει. Αν αποφασίσει να πως δεν θέλει να είναι μαζί σου, θα το δεχτείς και θα συνεχίσεις.
Δεν πας καλά μου φαίνεται. Δε φτάνει που την έχει απατήσει ξανά στο παρελθόν, βγάζεις και αυθαίρετα συμπεράσματα ότι κι αυτή το έχει κάνει. Αν πάλι ήταν μια απόπειρα για χιουμοράκι, άστο, δεν το 'χεις...
Κανένα χιούμορ καταρχάς. Επιπλέον πρέπει να σου πω ότι γράφει ο εξομολογουμενος...πως η κοπέλα του το ήξερε για την αρχή της σχέσης τους. Επίσης δεν γράφει ότι την απάτησε γράφει ότι σκέφτεται λόγω ορμών.Μπορώ βέβαια να οδηγηθω και στο συμπέρασμα ότι δεν τον καλύπτει ερωτικά.Οπότε για να είναι σωστός και παντελονατος να την χωρίσει.Τίμιο το βρίσκω.
Αποτι φαίνεται μάλλον θα το κανεις. Φρόντισε να φερθείς αντρίκια και να διακόψεις τη σχέση σου με το κορίτσι αλλιώς εκτός απο άπιστος που ήδη είσαι θα γίνεις και σκατοψυχος τραυματίζοντας την ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΟΥ.
Scroll to top icon