ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2017 | 23:03

Παλι..κενο..

Ήμασταν μαζι ενα χρονο, με χωρισε γιατι κουραστηκε και με διεγραψε απο φεισμπουκ και εχει να επικοινωνησει πανω απο ενα μηνα..εγω τον εβλεπα κρυφα μεσω βαιμπερ και τσεκαρα Ποτε εμπαινε ποτε εβγαινε..Σήμερα πηρα τη Μεγάλη αποφαση να διαγραψω το τηλέφωνο του και να τον μπλοκαρω στο βαιμπερ ωστε να μην μπαινω να βλεπω..ελα Όμως που ακομα τον σκέφτομαι ακομα τον αγαπω ακομα μου λειπει...σκέφτομαι πως ισως περναει το χρονο του με αλλες και βουρκωνω παγωνει η καρδια μου..δεν ξέρω πότε θα συνέλθω Συνέχεια το μυαλο μου σε εκεινον και ας φερθηκε τοσο σκαρτα οσο κανεις.....τι να κανω?εκανα καλα που τον διεγραψα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο χωρισμος ειναι παντα δυσκολος και χρειαζεται χρονος για να τον ξεπερασεις. Θεωρω οτι εκανες πολυ καλα που τον διεγραψες γιατι ολο αυτο το μπηκε βγηκε σε επηρεαζει αρνητικα...το ξερω γιατι το εχω κανει πολλες φορες! Καλο ειναι να ξεκινησεις να κανεις πραγματα που θα σε κανουν να νιωσεις καλα και να τα κανεις για εσενα! Και θα δεις οτι σιγα σιγα ολα θα γινουν καλυτερα.
Scroll to top icon