ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2017 | 12:00

Αδιέξοδο....

Απορώ με τον εαυτό μου πως ειμαι ακομα με εναν άνδρα που με αποδεικνύει οτι δεν είναι ο κατάλληλος για μένα, πως γίνεται να ειμα μαζι λιγο καιρο να μένουμε μαζι κ να συζηταμε να προχωρήσουμε κ εκεινος οταν είναι στην δουλειά να επισκέπτεται την σελιδα γνωριμιών που γνωριστήκαμε εμεις ,όπως και αλλες σελίδες τέτοιου περιεχομένου κ σελιδες πορνό, το εχω δει στο κινητο,πραγματικα θελω να του το πω αν και απεξω απεξω του το λέω κ δεν παραδέχεται τίποτα, επειμενει οτι ειναι σωστός κ οτι με σέβεται κ οτι δεν θέλει καμιά αλλη πως γινεται οτσν εδω κ καιρο βλεπει αυτες τις σελίδες, κ πιστευω οτι για να το κάνει μπορεί να θέλει να βγει με κάποια,με προσέχει κ με φροντίζει δειχνει οτι με αγαπαει,δεν βγαινει, κ ερχεται σπιτι μετα την δουλεια αν κ μετα της 7 τελειωνει,αλλα τι να το κανω οταν εχει αυτη την συμπεριφορά γιατι το κάνει αυτό, ειμαι σε αδιέξοδο κ εχω χάσει χρόνο, τι θα πω στους γονείς μου που τον εχουν γνωρίσει κ τον συμπαθουν, ειμαστε καλα γενικα σε ολα τα επιπεδα αν δεν υπήρχε αυτό, ξέρω τι να κανω αλλα νοιωθω οτι εχω κολλησει. ....θελω αποψεις...αν έχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο..τι θα κανατε???
8
 
 
 
 
σχόλια
Τα site πορνό αντε να το καταλαβω ολοι οι άντρες λιγο πολυ βλέπουν οχι οτι συμφωνω κ ειδικά οταν μια σχέση ειναι λίγο καιρό, ομως τα site γνωριμιών γιατι μπαινει, ψάχνει να βρει κατι άλλο δεν του αρέσεις τι ψάχνει δηλαδή,πιστεύω οτι πρέπει να του μιλήσεις με αποδείξεις αν κ πιστεύω οτι ο ανθρωπος δεν αλλάζει συνήθειες γενικα,οποτε μπορεί να το σταματήσει για λίγο κ μετά πάλι τα ίδια.
Θα διατυπώσω το ερωτημα μ καλυτερα. 1.Αν στην περίπτωση του ελέγχου η κοπελα δν εβρισκε κατι το μεμπτό, πως θα χαρακτηρίζατε την συμπεριφορά της?2. Τωρα που ισχυρίζεται οτι μπαινει σε site γνωριμιών (το αγόρι) η συμπεριφορά του κοριτσιού δικαιολογείται ;3. Αν αποδειχθεί οτι το αγόρι δν κανει κατι κακό, πως θα μπορει να συνεχίσει να ειναι με εναν άνθρωπο που ειναι τοσο καταπιεστική ;
Kαλα τα πορνο sites δν μπορεις να του τα κοψεις ευκολα, μονο αν θελει εκεινος.Τωρα γι αυτο με τις γνωριμιες, εχεις δικιο που σε απασχολει.Γιατι δεν μπαινεις και συ (στο site γνωριμιων), μπροστα του, να κοψεις αντιδραση;Kαι αναλογα με την αντιδραση ,πραττεις αναλογως.
Το θέμα είναι οτι εσένα σε ενοχλεί πάρα πολύ αυτό, οπότε ο,τι και να σου πούμε εδώ δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω (δεν έχει συνοχή το κείμενό σου) είναι αν του το είπες ή όχι και αν ναι, πως αντέδρασε.
Scroll to top icon