ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2017 | 14:09

Έχω να πω για μένα

πως είμαι ξεκάθαρα γυναίκα που της αρέσουν οι άντρες. Αλλά με αυτά που διαβάζω μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Μήπως να το ξανακοιτάξω; Ανακαλύπτω ανησυχητικά σημάδια. Για παράδειγμα, ποτέ το ροζ δεν ήταν το αγαπημένο χρώμα. Πως σας φαίνεται αυτό; Ούτε έπαιζα ποτέ με κούκλες. Μόνο με αρκουδάκια και αυτοκινητάκια. Επίσης δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο από το "Sex and the City". Και το πιο (ίσως) ενδεικτικό από όλα; Το αγαπημένο μου έργο είναι το "The Hours". Μη με ρωτάτε πόσες φορές το έχω δει. Να δείχνει αυτό με υπόγειο τρόπο κάτι για την σεξουαλική μου ταυτότητα; Βρε μπελάς που με βρήκε στα καλά καθούμενα. Βοηθήστε ρε παιδιά. Είμαι ερωτευμένη με άντρα. Μήπως κατά βάθος δεν είμαι; Μήπως φαντασιώνομαι πως είμαι, για να μην ερωτευτώ γυναίκα και έρθω αντιμέτωπη με το πραγματικό μου Εγώ;Ακούω γνώμες.Γυναίκα 40+.
10
 
 
 
 
σχόλια
Με κάθε σεβασμο, αλλά νομίζω δεν έχω διαβάσει περισσότερα στεροτυπα σε μόλις μία πρόταση.Για να είσαι κορίτσι πρέπει να είσαι τίγκα ροζ, να παίζεις μόνο με barbie και να βλέπεις ταινίες με χαζογκόμενες.Και για είσαι αγόρι πρεπει να κινεισαι στους τόνους του σιελ, να γουστάρεις όπλα και αμάξια για παιχνίδι και αντίστοιχες ταινίες.Δε φταις εσύ, απλά η κοινωνία μας είναι πηγμένη στα ηλίθια στερεότυπα. Το χρώμα δεν έχει φύλο, όπως και το παιχνίδι..Γενικά, ελάχιστα εως καθόλου πράγματα έχουν διαχωρισμό φύλου.
Το ότι δε μας αρέσει το ροζ δηλαδή και οι οι κούκλες μας κάνει λεσβίες ??Καλέ για πε κι αλλα.. μήπως τελικά επειδή λέω ασανσέρ και όχι ανελκυστήρας είμαι Γαλλίδα ξέρω γω ...Ότι να ναι ρε ...Και ειλικρινά ντροπή σου αν είσαι 40+ όπως λες και γελιοποιείς θέματα σεξουαλικών προτιμήσεων με τις μαλακίες σου .Και συμφωνώ με σχολιάστρια παραπάνω μια gif μούτζα τώρα θα ήταν ότι έπρεπε .
Λοιπον για να μην αγχωνεσαι. Ειμαι γυναικα, πιο straight πεθαινεις, ακουω heavy metal, δεν εχω φορέσει ΠΟΤΕ ροζ, το χειμωνα κυκλοφορώ με Martens, μου αρεσουν οι μηχανες και τα αυτοκινητα, ειμαι μηχανικός στο επαγγελμα (όχι αυτοκινήτων :) ). Πάω να κατεβασω το Hours γιατι τελευταία εχω κολλησει με κατι υπερήρωες της Marvel ΥΓ: αν σου βγαινει ομως και αλλιως δεν καταλαβαινω πού ειναι το θεμα και ανησυχεις. Δοκίμασέ το στην τελική να μαθεις
Scroll to top icon