ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2017 | 17:02

Πλαστική επέμβαση

Θέλω να κάνω επέμβαση στη μύτη. Είναι άσχημη και έχω ακούσει αρκέτες φορές άσχημα σχόλια. Είπα στη μάνα μου πως όταν μαζέψω χρήματα θα κάνω επέμβαση. Το τι άκουσα... Στην άρχη είπε ότι δεν βλέπει που είναι το πρόβλημα (ε; πολύ μεγάλη και γαμψή που μου χαλάει το πρόσωπο, το προφίλ μου είναι για κλάματα), μετά είπε ότι μπορεί να μην είναι καλό το αποτέλεσμα, μετά είπε ότι έχω ψυχολογικά θέματα και κατέληξε σε μια φράση πάρα πολύ υποτιμητικη-προσβλητική για μένα και εκλεισε το θέμα. Ο πατέρας μου συμφωνεί σε ότι πει η μάνα μου, δεν έχει γνώμη σε τίποτα. Όταν μαζέψω χρήματα θέλω να κάνω την επέμβαση οπωσδήποτε. Πως θα γίνει όμως; Θα ξεσπάσει άλλος πόλεμος όταν το ακούσει. Εν τω μεταξύ μένω επαρχία, τι θα της πω; Πάω στην Αθήνα λίγες μέρες για να βρω γιατρο για ρινοπλαστική; Θα με σκοτώσει. Γενικά είναι άνθρωπος που κατακρίνει όποια βελτιώνει την εμφάνιση της. Κατακρίνει, όμως την χαζεύει. Η αυτοπεποίθηση μου ειναι στον πάτο. Δεν μπορώ να με βλέπω σε καθρέφτη και φωτογραφίες δεν βγάζω. Δεν ξερω πως θα το κάνω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να κάνεις αυτό που σου αρέσει και θα σε κάνει να νιώθεις καλά. Το πρόσωπο και το σώμα είναι δικά σου και μπορείς να τα διαχειριστεις όπως ακριβώς σου αρέσει... Από τη στιγμή μάλιστα που είσαι ή θα γίνεις ενήλικη. Καμία μικροαστική άποψη δεν θα σε σταματήσει να φτιάξεις την ζωή σου όπως εσύ κρίνεις καλύτερα. Οι γονείς είναι για να συμβουλεύουν χωρίς να κομπλαρουν ή να φοβιζουν το παιδί τους, και μέχρι εκεί, από μια ηλικία και μετά. Και εφόσον λες ότι θα μαζέψεις μόνη σου τα απαιτούμενα χρήματα, ακόμη καλύτερα. Μην δώσεις καμία σημασία και μην απολογηθεις σε κανέναν. Πήρες μια απόφαση και είναι δικαίωμά σου. Αρκεί να είναι κάτι που το έχεις σκεφτεί αρκετά και θα το κάνεις για τον εαυτό σου πρώτα απ όλα, και για κανέναν άλλο! Και οι ατέλειές μας πολλές φορές είναι γοητευτικές.
Scroll to top icon