ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2017 | 02:02

Δεν τα πάω καλά στην σχολή μου, και νιώθω τα πάντα να γκρεμίζονται..

Για εμένα ήταν πάντα ιδανικό να γίνω Σχεδιάστρια μόδας η Μοντελιστ Πατρονιστ. Τελικά επέλεξα το δεύτερο. Ξέρω ότι δεν είναι Νομική η Ιατρική, για αυτό μπορεί να κοροιδεψετε. Έφτασα σε σημείο να δουλεύω δυο δουλειές (8ωρο η καθεμία) έτσι ώστε να καταφέρω να πληρωσω την σχολή χωρίς να επιβάρυνω τους δικούς μου, διότι δεν είναι και φθηνά! . Και τελικά πήγα απο το πρώτο μάθημα full στο άγχος και δεν κατάφερα τίποτα, και έτσι έγινε και στο δεύτερο, λες και δεν μου μπαίνουν στο μυαλό . Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση γιατί ήταν το όνειρο μου, και φαίνεται λες και γκρεμίζεται. Δεν θέλω να απογοητευσω την οικογένεια μου, αλλά πλέον νιώθω λες και τους ντροπιαζω. Ξέρω οτι το συγκεκριμένο επάγγελμα βασίζεται περισσότερο στην εξάσκηση, αλλά μέχρι τώρα και ας είναι αρχή, έχω αποτύχει πλήρως, και αυτό ρίχνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία, είναι λες και έχω χάσει πάσα ιδέα για τον εαυτό μου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά, ηρέμησε :) Πάρε μια ανάσα. Κάθε αρχή και δύσκολη δεν λένε?Συγκεντρώσου, δώσε βάση, βάλε τα δυνατά σου και θα βρεις το ρυθμό σου. Θα δεις ότι σύντομα θα ισορροπήσουν τα πράγματα. Παρακολούθησε τα μαθήματά σου, διάβαζε συστηματικά, κάνε την εξάσκησή σου και συναναστρέψου με συμφοιτητές και καθηγητές από τους οποίου μπορείς να αντλήσεις γνώση, έμπνευση και ιδέες.Σίγουρα είναι δύσκολο να μετριάσεις το άγχος όμως κάθε φορά που αγχώνεσαι, κάνε μια παύση. Θυμίσου πόσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και οραματίσου πού θες φτάσεις. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια :)
Κατ' αρχήν συγχαρητήρια που πληρώνεις μόνη σου τη σχολή σου!! Είσαι πολύ άξιο παιδί, άκου εκεί τους ντροπιάζεις...Όσο για τη σχολή σου, κάθε αρχή και δύσκολη. Δεν έχεις μπει ακόμα στο πνεύμα, βάλε και το άγχος λογικό είναι να δυσκολεύεσαι...χαλάρωσε και θα δεις οτι και στο μυαλό σου θα μπαίνουν όσα μαθαίνεις και θα τα κάνεις και πράξη. Last, but not least: το όνειρό σου δεν γκρεμίζεται, αντιθέτως τώρα ξεκινάει να πραγματοποιείται.
Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ ότι είναι αρχή, αλλά πως να το πω είμαι λίγο Εκτός. Άλλαξα περιοχή ξαφνικά, και η προσαρμογή μου στα πάντα γενικότερα εδώ πέρα είναι πιο δύσκολη.Βέβαια Δεν έχω σκοπό να τα παρατησω, απλά μου φαίνονται όλα κινέζικα προς το παρόν.
Scroll to top icon