ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2017 | 21:21

Θα νικήσει η ΑΓΑΠΗ.

Οσο κι αν πονάμε...οσο κι αν υποφέρουμε...Δεν θα το βάλουμε κατω.Η Αγάπη, η απόλυτη και δίχως ανταλλάγματα, θα νικήσει.
7
 
 
 
 
σχόλια
Συνέχεια : και εξωτερικών απαγορέυσεων. Η αγάπη η απόλυτη,ανυπέρβλητη και αμείλικτη θα υπομένει καρτερικά την προσγείωση του μεγάλου έρωτα.
Η αγάπη ειναι πάνω από τη λογική.Υπήρχε μία εποχή που η αγάπη αργούσε νά έρθει.σήμερα τολμά να ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες για να εξελιχθεί σε κατατακτήριατης πιο ουσιαστικής ελευθερίας.Γιατί η ελευθερία πάντοτε προκύπτει από την ατομική συνειδητοποίηση,που διαλέγει τελικά το προσωπικό ήθος,αγνοώντας τούς περιορισμούς των εκ των έξω περιορισμούς.
"Η Αγάπη, η απόλυτη και δίχως ανταλλάγματα" πολύ δύσκολο αυτό που περιγράφεις. Γενικά, στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, πάντα και οι δύο δίνουν και παίρνουν πράγματα. Σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Και καλύτερα είναι αυτό να έχει μια καλή ισορροπία. Κάπου στη μέση. Γενικά, πιστεύω πως όταν πονάει κανείς, η αγάπη του δεν έχει τα αποτελέσματα/ανταλλάγματα που περίμενε. Και είναι φυσιολογικό. Νομίζω πως αν πονάμε, κάποια στιγμή απλώς πρέπει να μάθουμε να το αφήνουμε το θέμα. Όχι την αγάπη γενικά, όμως την αγάπη προς τα άτομα που δεν δίνουν κάτι πίσω. Αλλιώς, απλώς θέλουμε να νιώθουμε τον πόνο, ο οποίος φέρνει και άλλα συναισθήματα μαζί (θυμό, απελπισία κ.ο.κ.). Κάτι το οποίο μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα στην ψυχοσύνθεσή μας, καθώς και στον τρόπο που σκεφτόμαστε.
Scroll to top icon