ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2017 | 15:13

Βοήθεια !!

Γεια σας, ειμαι 26 και εχω 3χρ σχεση. Ειμαστε καλα με το αγορι μου και γενικα εχουμε συζητησει οτι γενικα βλεπουμε σοβαρα την σχεση μας. Μου εχει ερθει η επιθυμια να γινω μανουλα , και νομιζω πως ειμαι σχεδον ετοιμη, σε λιγο καιρο τελειωνω τη σχολη μου , εκεινος εχει τελειωσει (γιατρος) και εγω το ιδιο τελειωνω. Υπαρχει ομως ενα προβλημα οτι οσο και να βλεπουμε σοβαρα την σχεση εκεινος δεν θελει ακομα παιδακι, γενικα θελει αλλα τωρα δεν θελει, δεν ειναι ετοιμος! Εγω το σεβομαι μεχρι τωρα και συμβιβάζομαι! Τι προτείνεται να κανω ?
5
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν να αισθάνεσαι τυχερή που ολα βαίνουν καλώς στην προσωπική σου ζωή. Θεωρω ομως οτι το θέμα ενος παιδιού δεν ειναι χτισμένο σε ροζ συννεφάκι μονο. Πρωτα θα πρέπει να τακτοποιήσετε το θέμα της επαγγελματικής σας ζωής, καλώς ή κακώς ενα παιδί εχει πολλές ανάγκες τις οποίες πρέπει να είστε σε θεση να εξασφαλίσετε. Επίσης, θεωρώ οτι το σωστό είναι να συμβεί την κατάλληλη στιγμή που θα το θέλετε απο κοινού. Σωστα έπραξες και ξεκαθαρισες τα θελω σου, οφείλεις ομως να λαβεις υποψη και τα θελω του συντρόφου σου. Γνώμη μου είναι να απολαύσετε την ζωή σας μαζί και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλα και χωρίς βιασύνη. Σας εύχομαι τα καλύτερα!!!
Scroll to top icon