ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2017 | 10:41

Παιδαγωγοί για κλάματα.

Ξέρω νέα κοπέλα παιδαγωγό και φίλη της απόφοιτη Οικονομικών κι εν δυνάμει καθηγήτρια σε μεγαλύτερα παιδιά, οι οποίες εύχονται κατάρες. Και οι δυο τους σε φάση σχετικού διαπληκτισμού εύχονται στον άλλον να κακοπερνάει και να δυστυχεί στη ζωή του.Τι παιδεία να διδάξουν αυτές οι κοπέλες; Προσέχετε τι βάζετε μες στα σπίτια σας. Η κατάρα όμως θα γυρίσει στον αφέντη της.
7
 
 
 
 
σχόλια
Το είναι του( ενν του δασκάλου) να είναι αλύγιστο στο χρέος μα και ανάλαφρο σαν την παιδιάστικη ζωή .Απάνω όμως απ, όλα το βύθισα στούς άλλους,η εκμηδένιση,η διάχυση του εγώ του, μια πλατειά διάχυτη αγάπη.Οχι κάτι που πνίγει την ατμόσφαιρα και τη χαρά της ζωής παρά κάτι που την υψώνει. Αλ. Δελμούζος.
Ο παιδαγωγός (πρέπει και να) διαπλάθει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα των παιδιών. Όταν ο ίδιος δεν έχει παιδεία και ήθος, τι ακριβώς θα διδάξει; Ο ρόλος του παιδαγωγού δεν είναι μονοδιάστατος και δεν σταματάει στην απλή μεταβίβαση γνώσεων.
Συμφωνώ αλλά όταν η κοπέλα εδώ αναφέρει μια μεμονομενη κατάσταση που είδε τις κοπέλες να αντιδρούν έτσι ..Και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι όταν είσαι σωστός και ξέρεις τη δουλειά σου δεν τα συνχεεις αυτα τα δύο ,δηλαδή εγώ ότι πρόβλημα ή όπως και να αντιδρώ στην προσωπική μου ζωή δεν θα το μεταφέρω στα επαγγελματικά..
Όταν είσαι σωστός, είσαι σωστός παντού. Άλλο χαρακτήρα έχω στη δουλειά, άλλο με τους φίλους μου, άλλο με την οικογένεια κ.ο.κ.; Σχιζοφρένεια λέγεται όταν κατοικούν πολλοί άνθρωποι σε ένα σώμα!! :Ρ
Scroll to top icon