ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2017 | 00:50

Μου λειπεις ηδη.. ΠΟΛΥ..

Σε αφησα μετα απο 4,5 χρονια σχεσης.. ημασταν τοσο καλα.. εγω ομως δεν ημουν πια ερωτευμενος.. χωρις αυτο να σημαίνει οτι δεν σαγαπαω απειρα.. σε αφησα γιατι θεωρησα οτι θα ηταν καλυτερα ετσι.. να εισαι μακρια απο καποιον που δεν νιωθει οσα νιωθεις εσυ.. εσυ εισαι ακομα ερωτευμενη μαζι μου.. το βλεπω..Οσο κι αν μου λειπεις.. οσο κι αν θελω να γυρισω πισω και να παριστανουμε οτι δεν συνεβη ποτέ ισως σε λιγα χρονια δουμε οτι ηταν καλυτερα ετσι.. εγω ενας αμυαλος 18 χρονος κι εσυ η μικρη μου 21χρονη.. ναι μικρη μου εισαι ακομα.. δεν μου λεει κατι το 21.. οσο κι αν σου λεω οτι θα ηταν καλυτερα να μην στελνεις δεν ξες ποσο καλυπτεται το κενο οταν μου στελνεις μηνυματα να μαθεις τα νεα μου.. σαγαπαω πολυ.. λεω ότι δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι σου αλλα τρελαινομαι στην ιδεα να σε πετυχω με αλλον καποτε.. τρελαινομαι στην ιδεα να μαθω οτι δεν φορας τα δώρα που σου εκανα.. το ειπες σωστα.. σαν την σχεση μας δεν υπηρξε ποτε καμια.. το ιδιο νιωθω κι εγω.. αλλα ειναι καλυτερα ετσι.. σου αξιζει κατι καλυτερο απο εμενα οσο κι αν δεν θες να το ακους αυτο.. εισαι ενας αγγελος και θελω να εισαι παντα καλα.. σκεφτομαι ποσο τελεια θα ηταν αν σε επαιρνα και φευγαμε.. να πηγαιναμε καπου αλλου.. για μενα δεν ηταν 4,5 χρονια σχεσης αυτα.. νιωθω οτι μεγαλωσαμε μαζι.. οτι με μεγαλωσες κρατώντας με το ιδιο παιδι με τοτε.. θελω να ξερεις οτι σαγαπαω απειρα.. και δεν στο λεω μονο τωρα που κλαιω.. αλλα γενικα.. θελω να μην φοβασαι τιποτα.. εισαι δυνατή.. εισαι γενναία.. θελω να προσεχεις κουκα μου.. μην με κυνηγάς.. δεν σου αξιζα ποτε.. γεια σου..
7
 
 
 
 
σχόλια
Δίκιο έχεις, δεν αξίζει τέτοιες μπούρδες στη ζωή της. Κι η δικαιολογία οτι δεν ήσουν ερωτευμένος ώστε να συνεχίσετε, δε στέκει. Μετά από 4,5χρόνια εννοείται θα έχουν καταλαγιάσει οι κάψες. 'Ομως η αγάπη είναι που κρατάει τις μακροχρόνιες σχέσεις, όχι ο έρωτας και οι πεταλουδίτσες (αν και κατά διαστήματα μπορούν να αναβιώσουν αυτά).
Πραγματικά απόρησα με την εξομολόγηση ναι δε κανω πλάκα... Μάλλον δεν είσαι στα καλα σου. Εδω η κοπελα σ δειχνει ενδιαφέρον και εσυ της λες δε σ αξίζω και αλλα τοσα ασυνάρτητα πράγματα;;; Στεκουν αυτά;;; Εγω λυπάμαι το κορίτσι που δυστυχώς ερωτεύτηκε εσενα και θα φυγει άρρωστη απο αυτη τη κατάσταση.
Scroll to top icon