ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2017 | 15:21

ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΩΠΟΙ

Της σταθηκα. Τη στηριξα¨Ηθικα, Ψυχολογικα, Οικονομικα. Τη δικαιολογησα. Τη κατανοησα.Την ακουσαΗρθε η στιγμη να μου αποδειξει ποσο με θελει και εκεινη, μετα το δικο μου λαθος αλλα με πεταξε. Με αγνοησε. Με διεγραψε απο ολα. Κρατηστε κυριοι και κυριοι ΟΛΟΙ ΣΑΣ ενα μικρο καλαθι. Ολοι για το συμφερον. Ολοι ζηταμε κατανοηση οταν πληγωσουμε εγωισμους αλλων , αλλα οταν πληγωνεται ο δικος μας γινομαστε ΘΗΡΙΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ!!ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΠΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Κάνε όσα θες για τους άλλους, αλλά κάντα για εσένα. Προσωπική προσέγγιση, αλλά, όσα και να «χάλασες», τα έδωσες γιατί εσύ ήθελες να είσαι σωστός. Όχι γιατί πίστευες πως αν κάνεις όλα τα σωστά, θα σου επιτραπεί το λάθος. Για την δική σου καρδιά τα έκανες και να μην σε θεωρείς «τσιγκούνη». Αν δεν τα εκτίμησε, πίστεψε με, υπάρχει κόσμος εκεί έξω που θα ήθελε πολύ έναν άνθρωπο σαν κι εσένα... όχι για να τον εκμεταλλευτεί, αλλά για να τον θαυμάζει. Είναι κρίμα να γίνεις «λιγότερος» για χάρη ενός αχάριστου ανθρώπου... ψιλορομαντική άποψη αλλά what the hell :-) σαββατόβραδο είναι :-)
Scroll to top icon