ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2017 | 02:46

Δεν μπορω αλλοοοοοο

Λενε πως καθε φορα ειναι σαν να πεθαινεις και θα ειναι καλυτερα με τον καιρο. Αλλα εγω δεν θυμαμαι καμια προηγουμενη φορα.. ξερω μονο πως δεν αντεχω αυτη τη φορα.. δωσε μου δυναμη, σε παρακαλω δεν αντεχω. Ουτε αντεχω να κανω πως ειμαι καλα ολη μερα. Θελω να μην νιωθω πια. Θελω να σταματησουν ολα. Δεν μπορω αλλο κουραστηκα θεε μου σε παρακαλω δεν αντεχω αλλο!
2
 
 
 
 
σχόλια
"What doesnt kill you makes you wish you were dead." Ασχετο αλλα αυτος ο στιχος μου ηρθε μολις διάβασα τις 2 πρωτες σειρες της εξομολογησης σου.Whatever πισω στο θεμα μας.Θα σταθω σε κατι που ειπες : "Θελω να μην νιωθω.Θελω να σταματησουν ολα."Λοιπόν, δεν ξερω ποσο δυσκολο μπορει να ειναι αυτο που περνας αλλα προσωπικα πιστευω πως αυτη δεν ειναι λυση! Αποφεύγοντας τα τωρινα σου προβλήματα μπορει να οδηγηθείς σε νεα αδιέξοδα.Βρες την δύναμη να αντιμετώπισεις τις δυσκολιες που μπορει να εχεις.(Καπου εδω μου ηρθε αλλος στιχος!).Μπορείς!Προσπάθησε να μιλήσεις και σε κάποιον κοντινο σου ανθρωπο. Σιγουρα θα σε βοηθήσει!Κουράγιο και ευχομαι ολα να πανε καλα απο δω και περα!:)
Τότε μην προσποιείσαι πως είσαι καλά. Δεν είσαι. Και για κάποιο διάστημα δεν θα είσαι. Όλα περνάνε κάποια στιγμή, όμως η ζωή δεν σταματάει επειδή αισθανόμαστε χάλια. Υποθέτω πως αναφέρεσαι σε κάποιον χωρισμό, όμως δεν μπορώ να καταλάβω, μιας και δεν εξηγείς. Πάντως, στο λέω, γίνεται όντως πιο εύκολο να προχωρίσεις όσο περνάει ο καιρός. Απλώς, για κάποιο διάστημα θα νιώθεις άσχημα. Σου εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και να είσαι καλά μετά.
Scroll to top icon