«Με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε θόλωσα και έβγαλα το μαχαίρι» είπε ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

«Με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε θόλωσα και έβγαλα το μαχαίρι» είπε ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη Facebook Twitter
3

Οργή προκαλεί η αποκάλυψη πως ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη τη σκότωσε με άγριο τρόπο για μόλις 25 ευρώ.

Ο 58χρονος Έλληνας σεσημασμένος που συνελήφθη χθες ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, αναφέροντας τους «λόγους» που τον οδήγησαν σε αυτήν. Όπως φέρεται να κατέθεσε κατά την ανάκρισή του έχει διαπράξει κι άλλες ληστείες σε νεκροταφεία, όμως ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

«Είδα το κινητό της. Θα το έπαιρνα να το πουλήσω για να πάρω τη δόση μου. Αντέδρασε, με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε θόλωσα. Έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω. Φοβήθηκα μην με πιάσουν. Πήρα την τσάντα και το κινητό. Μετά πήδηξα τον μαντρότοιχο και με το μηχανάκι πήγα στην Ομόνοια για να πουλήσω το κινητό. Έχω κάνει ληστείες σε άλλα νεκροταφεία, σε αυτό πήγαινα πρώτη φορά» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο δράστης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Όπως αποκαλύπτεται μέσα στην τσάντα της η νεαρή γυναίκα είχε μόλις πέντε ευρώ, ενώ ο δράστης πούλησε το κινητό της για 20 ευρώ.

«Το στίγμα του κινητού οδήγησε την Αστυνομία στον εντοπισμό του 58χρονου», σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της Δώρας, Απ. Λύτρα. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το σήμα και ερεύνησαν ένα –ένα τα καταστήματα που πωλούν κινητά τηλέφωνα, μέχρι που εντόπισαν το κινητό της 32χρονης σε κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων. Στο κατάστημα υπήρχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο είχε καταγράψει τον δολοφόνο κι έτσι ταυτοποιήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 και του Μανώλη Ασαριώτη, ο δράστης άφησε ανοιχτό το κινητό της Δώρας, ώστε να το πουλήσει πιο εύκολα, καθώς αν έκλεινε δεν θα μπορούσε να το ανοίξει.

Στον ανακριτή πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ο 58χρονος.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος του. Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα. Επιπλέον απαγγέλθηκε κατηγορία και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο δράστης που είναι Έλληνας, τοξικομανής και σεσημασμένος, προσήχθη αρχικά στη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 32χρονης και ομολόγησε, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη. Κίνητρο για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία. Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της.

 
Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ό,τι και να του κάνουν αυτού, είναι ήδη τελειωμένος, δεν έχει νόημα, το ξέρει και ο ίδιος. Είναι άρρωστος.Δεν μαχαιρώνεις την άλλη επειδή σου έριξε μία τσαντιά.Λέει* ότι συνειδητοποίησε τι είχε κάνει όταν άκουγε τις ειδήσεις για την δολοφονία και ότι περίμενε να τον βρουν "για να τα βγάλει από μέσα του". Αφού ήθελε τόσο πολύ να τα βγάλει από μέσα του, γιατί δεν πήγαινε να παραδοθεί; Τιπ για γυναίκες και άνδρες: για 5 γαμοευρώ και για ένα γαμοκινητό δεν αξίζει να χάσετε την ζωή σας. Δώστε τα να πάνε στο διάολο, αφού βλέπετε ότι κρατάει και μαχαίρι.* σε άλλο άρθρο
ολοι οι τοξικομανεις δεν αρχισαν τυχαια την χρηση η οτι αποιοι ερριξαν στο ποτο τους κλπ κλπ. το αρχισαν συνειδητα οτι κανουν την επανασταση τους στο βρωμικο και αδικο συστημα κλπ κλπ. Κανενας οικτος.
Χυδαίος κυνισμός που δηλώνει ότι το άτομο ήταν έτοιμο για όλα αρκεί να εξασφαλίσει τη δόση...,για μία δόση..? που η αδικη κοινωνία τον ανάγκασε να μπλα μπλα μπλα και το κακό σύστημα που πουλάει μπλα,μπλα μπλα ...!Αυτο το κοινωνικό παράσιτο τα υπάρχει περίπτωση να επανενταχθεί ? ανήκει στην ίδια κατηγορία με όλα τα απόβλητα που σιδερώνουν γιαγιάδες για να τις ληστέψουν η καθαρίζουν για το τίποτα απροστάτευτους ανθρώπους χωρίς καμία ένδοια .Η κατάσταση τελευταία θυμίζει ολοένα και περισσότερο κάτι σε Λατινική Αμερική ,