ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2017 | 22:03

Ανεργία στο FULL!!!

Λοιπόν θα τα πω γιατί δεν πάει άλλο... Και μετά σου λένε οι προηγούμενες γενιές ότι πέρασαν δύσκολα και ότι εμείς ξινομαστε.. Εγω πάλι νομίζω ότι είναι εντελώς το αντίθετο .. τι γίνεται με τις δουλειές;;; WTF???! Τρώω το ένα χαστούκι μετά το άλλο.. πριν μια εβδομάδα πήγα σε μια συνέντευξη για πωλήτρια , που οκ δεν έχω πολύ προϋπηρεσία γιατί είμαι 23 γαμωτη και είναι δύσκολα... Η κυρία που λες με πήρε τηλ. Μου εξήγησε τι ακριβώς ήθελε ώρες κτλ κτλ όλα οκ έδειχναν και ήθελε να πάω να τα πούμε και από κοντά και αν θα με βόλευε το άλλο κατάστημα λίγο μακριά από την περιοχή μου αλλά its ok.. Η κυριουλα στην ουσία όταν έφτασα και ξεκινήσαμε την κουβέντα με πήρε μάλλον για να με μαλώσει για την λίγη προϋπηρεσία που είχα... Λες και δεν είχε το βιογραφικό μου εδώ και 1 βδομάδα ή δεν της τα είπα και από το τηλέφωνο... Και στην τελική γτ με βάζεις σε αυτό το τρυπακι του να έρθω για να μου πεις όχι από κοντά; Μήπως να μην με έπαιρνες καν τηλ; Αλλά Όχι επιμένω γιατί σαν χαζή λέω κάτι θα βρεθεί και έκανα αίτηση σε σούπερ... Με πήραν τηλέφωνο και πήγα και χάρηκε που μπορώ να είμαι στο πόστο που ήθελε και τις ώρες που ήθελε και να κάθομαι παραπάνω και δεν έχω ευθύνες στο κεφάλι μου ( εννοώ άντρες σκυλιά παιδιά γατιά ..)και όλα οκ έπαιρναν νέο προσωπικό τότε και χάρηκα και γω που τα είπαμε και έχουν περάσει κάτι μήνες από τότε .. Δηλαδή εμ θέλουν πιτσιρικάδες εμ να έχουμε και 5 χρόνια προϋπηρεσία στην πλάτη μας... Ουφφφ ?????? κουράστηκα νομίζω , βαρέθηκα να ψάχνω.. τα είπα και ξαλαφρωσα .. Υ.Γ Κοίτα να δεις που θα αρχίσω τους φραπέδες!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Η κατάσταση είναι τραγική και καθώς μεγαλώνει κανείς γίνεται τραγικότερη. Είσαι 23 και παιδεύεσαι και αν δεν σου δώσει κανείς την ευκαιρία από τώρα, όταν θα φτάσεις 30 και συν χωρίς προϋπηρεσία θα είναι χειρότερα. Η κατάσταση είναι άκρως απογοητευτική όταν κιόλας θέλεις να φτιάξεις τη ζωή σου και δεν προχωράς λόγω έλλειψη χρημάτων.
Scroll to top icon