ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2017 | 01:37

Δεν αντεχεται αλλο (η απαντηση)+Απρόοπτο.

Ειμαι η κοπελα που εγραψα αυτο...Μου σχολιασε καποιος οτι εχω ξαναπει για το θεμα. Μαλλον λαθος εγινε... Γραφω 1η φορα στη lifo εδω.http://www.lifo.gr/confessions/view/323029Αν μου επιτρεπετε αποφασισα αποψε να χωρισω. Καθε φορα που με τη σχεση μου παμε αν δουμε θεατρο, σινεμα, μουσειο ή οτι οι 2 μας (και οχι με παρέα), μου μιλάει σαν νταβατζης. Με προσβαλλει, εχει νευρα κλπ...Αποψε, αργησα στο ραντεβου (αν θυμαστε μου ειχε πει να παω σε ενα μακρινο σημειο και μετα να ξαναγυρισω πισω στο σινεμα (!!)). Αργησα 15 λεπτά ακριβως οπου σκοτωθηκα να φτασω γτ μενω 35 χλμ εκτος αθηνων. Πολυ μακρια.Με ξεχεσε και μου χαλασε τη βραδια.Απο παντα γινεται αυτο... φωναξα λιγο και ειπα "ελεος.. μενω τοσο μακρια.. Καταπιε το μια φορα"..Τελος ολα..Μετα μιλουσαμε καλα, ηρεμα ολα κλπ..εκει που αποφασιζω να πω, "Ακου εδω. Τελευται φορα που βγαινουμε μαζι. Φευγω απο σενα και δε χωραω κουβεντα", μαθαινω οτι η γιαγια τςη ειναι αρρωστη.Δεν την αφηνω μονη σε αυτο για κανενα λογο.Το θεμα ειναι, οτι απο την ωραπου αρχισα να νοιαζομαι και να λεω, χωρις υπερωολη ακουγα "ελεος ρε Μαρια, ολο μαλακιες.", "καλα ναι θα μας πεις εσυ τωρα", και σε καποια αλλα απλα σιωπη που σου σπαει τα κοκκαλα. Με αφηνει με τη μηχανη, λεω "1 λεπτο" και παω να πω "οτι θες ειμαστε εδω, η μανα μου απο το νοσοκομειο θα βοηθησει σε ολα (δουλευει σε νοσοκομειο) κλπ, και μ λεει.. "καλα καλα" και γκαζωνει κ φευγει.Σπιτι δεν μ γραψε τπτ και φυσικα 3η φορα σηεμρα, εριξα τα μουτρα μου και εγραψα ενα κατεβατο τυπου "ευχομαι ολα να φυγουν, θα πανε καλα, ειμαι εδω η οικογενεια μ ειναι εδω, χαλαρωσε και καληνυχτα να εχεις.."...Αυτο.δεν μπορουσα να πω σ'αγαπω σε εναν ανθρωπο που με ξεχεσε, ουτε κατι αλλο. Ουτε μπορουσα να νιωσω και να πω κατι ερωτικο σε μια κοπελα που στο διαλλειμα της ταινιας κοιταγε να μιλησει με τους κολλητους της και δεν αλλαξαμε μία κουβεντα αποψε. Ευχομαι να πανε ολα καλα για να μπορω να φυγω.Σημείωση: Στο ευγενικο μου μήνυμα δεν απαντησε ποτε. Αδειασμα και εκει εγω. Τέσπα.Απλα δεν θα αντεξω μερα με αυτο το χαρακτηρα! Ολο βριζει, ζηταει χαρες, με μειωνει εξω στο κοσμο, βγαινει και περνα καλα και οταν βγαινω εγω ζηλευει, με αναγκαζει και κανω μπλοκ ατομα κλπ.Θελω να ζησω!!! Ερχονται Χρστουγεννα! Για ονομα.Αλλα δεν ειναι σωστο να τη χωρισω τωρα.Απλ την αλλη, τωρα εχει καθε δικαιολογια να με ξεφτυλιζει γιατι εχει "θεματα".Αυτα
3
 
 
 
 
σχόλια
Ψάχνεσαι για να μην χωρίσεις, ενώ ξέρεις οτι πρέπει. Μόνη σου λες οτι δεν μπορείς άλλο και δικαίως αγανακτείς για τον τρόπο που σου φέρεται, αλλά μένεις μαζί της γιατί αρρώστησε η γιαγιά της ....με την φρούδα ελπίδα οτι θα αλλάξει συμπεριφορά. Αμ δε! Ή χωρίζεις ή συνεχίζεις να είσαι ο ταξιτζής - καβάντζα - σάκος του μποξ. Αποφάσισε.
'Ετσι είναι, τα πολλά οιστρογόνα φέρνουν δράματα.Λοιπόν άκου κοπελιά, είσαι λίγο "τραβάτε με κι ας κλαίω". 'Η την αγαπάς και γουστάρεις να είσαι το σκυλάκι της και όλα τα κάνεις με ενθουσιασμό, γιατί αντλείς κι εσύ ευχαρίστηση απ'αυτό (=μαζοχισμός) ή το κόβεις μια και καλή. Είτε έρχονται Χριστούγεννα, είτε αρρώστησε ο σκύλος του τριτοξάδερφου, είτε την τρώει το κεφάλι της, είτε την πονάει το νύχι της ΔΕΝ αποτελεί δικαιολογία για να μείνεις μαζί της αν δεν την γουστάρεις. Η λύπηση δεν τιμά ούτε εσένα ούτε εκείνη.
Τα διάβασα και τα δύο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που τρέφονται από αυτήν την προσοχή και την αγάπη. Μην είσαι μπαταρία για άλλους. Δεν είναι υγειές. Ξέρεις και μόνη σου τι πρέπει να γίνει. Όταν η συνήθεια γίνεται πέτρα μας τραβάει βαθιά. Σου εύχομαι η επόμενη σχέση σου να έχει τις ισορροπίες που ψάχνεις. Τις βασικές δηλαδή. Και εύχομαι κάποιος να σε κεράσει μια μπύρα σύντομα για να βγάλεις όλα αυτά που έχεις από μέσα σου σε πραγματικό χρόνο. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα.Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!
Scroll to top icon