ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2017 | 03:05

είναι οι σχέσεις τελικά μαθηματικά;;

Ειμαι 35 και εχω ερωτευτει έναν 21χρονο.Τετοια επικοινωνια, επαφη και αγαπη δεν εχω συναντησει ξανα στη ζωη μου! Δεν θελω να του πω πώς νιωθω.Νομιζω.Πολλοι γνωστοι μου που δεν το ξερουν κατακρινουν αναλογες περιπτωσεις λογω της ηλικιας.Τα αγαπω κι εγω τα μαθηματικα, αλλά οχι στις σχεσεις μου!Αν περνας καλα θα σου το πει μια μαθηματικη πραξη;Οχι!Η μηπως ναι;
14
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο άδικη η αντιμετώπιση μιας γυναίκας που επιλέγει νεότερο σύντροφο...Ειδικά όταν το αντίστροφο,είναι κοινωνικά αποδεκτό και δεν προκαλεί ιδιαίτερες αντιδράσεις και χλευασμό......μπαγιάτικες γυναίκες που αναζητούν φρέσκο κορμί για να επιβεβαιωθούν και να κάνουν μπόλικο,αλλά ενδεχομένως αμφίβολης ποιότητας σεξ...δασκάλες μέχρι να ανέβει level ο εραστής και να ανοίξει τα φτερά του...και μετά ποιος τον είδε...γιατί τι άλλο θα μπορούσε να προκύψει;Στον αντίποδα,ο μεγαλύτερος άνδρας θα είναι δημιουργημένος,ματσωμένος,έμπειρος ,ώριμος και γοητευτικός για την νεαρή σύντροφο με τις καλύτερες προοπτικές μέχρι και για στεφάνι...Αλλά ξέχασα το άλλο ανέκδοτο...οι γυναίκες ωριμάζουμε πιο γρήγορα από τους άντρες...Σταυρώστε με,αλλά εκεί που μου άνοιξε η όρεξη,αναγούλιασα ξαφνικά...
Αγαπητή μου, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, ότι ο έρωτας δεν έχει σχέση με μαθηματικά, ωστόσο έχει σχέση με χημεία.Γιατί στη χημεία αν μια αντίδραση είναι εξώθερμη, τότε γίνεται αυθόρμητα χωρίς την ανάγκη παρουσίας καταλύτη.Έτσι λοιπόν και στον έρωτα, αν τα αντιδρώντα μου έχουν πάθος, ενέργεια, θέληση , τότε η κατάληξη είναι μια. Από την άλλη πλευρά, αν δεν έχουν την απαιτούμενη ενέργεια και χρειάζονται καταλύτη για να αντιδράσουν, τότε στη χημεία τα πράγματα είναι απλά. Στον έρωτα όμως όχι. Γιατί στη χημεία, ο καταλύτης μπορεί να μεταβάλλει την ταχύτητα μιας αντίδρασης, χωρίς να συμμετέχει σ΄αυτήν. Στον έρωτα, οι καταλύτες(γνώμες τρίτων), επηρεάζουν και συμμετέχουν στην αντίδραση. Γιαυτό για ερωτικές καταστάσεις, δεν πρέπει να ρωτάμε τη γνώμη κανενός, παρά μόνο τη καρδιά μας. Σου εύχομαι καλή τύχη σ' όποιο δρόμο κι αν διαλέξεις.
Να 'σαι καλά, μ'έκανες και γέλασα! Φαντάζομαι ότι έχεις πήξει με την ετερογενή κατάλυση :)Εξ., κατ'εμέ, τα μόνα μαθηματικά που χρειάζεστε είναι ότι στους δυο, τρίτος δεν χωρεί...από κάθε άποψη.
Χαίρομαι που σ’ έκανα και γέλασες. Δεν θα το έλεγα,διότι είμαι τόσο παρορμητική στον έρωτα που οι καταλύτες δεν έχουν προλάβει να καταλάβουν, ότι η αντίδραση έγινε. Στον έρωτα, η αλήθεια είναι ότι είμαι Επιμηθέας. Ωστόσο, νομίζω ότι στον έρωτα οφείλεις να δρας πριν σκεφτείς, καθώς ο έρωτας είναι μαγεία. Οι αναλύσεις αλλοιώνουν το αποτέλεσμα. Στην τελική, όπως λέει και ο ποιητής: «τι να μας πει η φυσική; Οι νόμοι δε μετράνε. Σε φάση μεταφυσική τα πάθη κυβερνάνε».
Επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα φίλη των μαθηματικών, εγώ θα σου προτείνω να ζήσετε αυτό που έχετε εφόσον είναι αμφίπλευρο. Ναι, το νούμερο της διαφοράς ηλικίας που έχετε είναι μεγάλο, ναι, θα βρεθούν διάφοροι να πουν διάφορα. Ναι, και;Τρελές προσδοκίες μην έχεις όμως, όπως δε θα είχες και για οποιονδήποτε, οιασδήποτε ηλικίας. Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε και άλλες. Η ηλικία δεν προϋποθέτει την ωριμότητα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο σας... ;)
Όταν υπάρχει σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας,ο μικρός είναι ώριμος η' ο μεγαλύτερος ειναι τόσο ανώριμος που συμβαδίζει κ επικοινωνεί με έναν τόσο μικρότερο; δν ρωτάω για το σεξ. Ρωτάω για σχέση που λέει.
Η ηλικία δεν προϋποθέτει την ωριμότητα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο σας... ;) Πηγή: www.lifo.grΤον ίδιο προβληματισμό περί ωριμότητας θέτουμε στην εξομολογούμενη, Τζον.Μία από τις πιο στενές μου φίλες είναι 13 χρόνια μικρότερη μου. Δεν αντιλήφθηκα στιγμή να υπάρχει κάποιο χάσμα γενεών μεταξύ μας. Απαντά αυτό στο ερώτημα σου περί επικοινωνίας και συμβαδίσματος; :)
Εδω μιλάμε για ερωτική σχέση κ οχι για φιλική.θα διαφωνήσω στην τεράστια διαφορά ηλικίας . Η συμπεριφορά της εξ.δείχνει συναισθηματική ανωριμότητα .εκτός βέβαια αν θέλει μόνο σεξ που εκει δν υπάρχει όριο.
Τζόν, δε βλέπω το λόγο γιατί αυτό που ισχύει για τις φιλίες (και οι φιλίες σχέσεις είναι, ξέρεις), να μην ισχύει και για τις ερωτικές σχέσεις. Ποιος είναι αυτός που μπορεί με επιχειρήματα, να απομονώσει τη "χημεία" που έχουν δύο άνθρωποι σε φιλικό επίπεδο από το ερωτικό, ανεξαρτήτως ηλικίας;Ναι, εν προκειμένω μιλάμε για μια αμιγώς ερωτική σχέση. Το πρόβλημα μας ποιο είναι όμως; Δύο άνθρωποι, με μεγάλη διαφορά ηλικίας, απολαμβάνουν την μεταξύ τους παρέα. Ενήλικες και οι δύο. Που εστιάζεται το θέμα μας; Στο ότι κάποιοι θεωρούν ότι η μεγαλύτερη ανώριμη "εκμεταλλεύεται" σεξουαλικά τρόπον τινά τον "πιτσιρικά"; Στο ότι κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι ο πιτσιρικάς βρήκε μια αρκετά μεγαλύτερη του, θεωρητικά επομένως πιο έμπειρη σεξουαλικά, για να εμπλουτίσει τις σεξουαλικές του ικανότητες; Γιατί να επικεντρώνουμε ΜΟΝΟ στο σεξ;Είναι αδύνατον δηλαδή να έχουν χημεία και σε άλλα, διαφορετικά επίπεδα πέραν του σεξουαλικού;Και στην τελική, όπως προείπα κιόλας, είναι δύο ενήλικες άνθρωποι που απολαμβάνουν συνειδητά ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς να κάνουν κακό σε κανένα. Τελεία!
Scroll to top icon