ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2017 | 00:26

ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Όλοι έχουμε πληγωθεί όλοι έχουμε περάσει διάφορα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο,όλα αυτά είναι εμπειρίες για να γίνουμε πιο δυνατοί.Κάθε άνθρωπος που συναντάμε στη ζωή μας ειναι διαφορετικός, είτε τοξικός ειτε θετικός το θέμα είναι να μάθουμε να ξεχωρίζουμε και να μην πληγώνουμε άτομα που δεν το αξίζουν,κάτι θα έχει να μας διδάξει είτε μας αρέσει είτε όχι είτε άλλο περιμέναμε να γίνει και άλλο έγινε.Τίποτα δεν είναι τυχαίο κατά τη γνώμη μου.Ρε παιδί μου πως να στο πω με πληγώνει πολύ αυτό που επικρατεί στην κοινωνία μας όλα είναι ανούσια επικρατεί ψέμα κακία υποκρισία δυπροσωπία ανούσιες διαπροσωπικές σχέσεις με ένα one night stand και τέλος.Κανένα νόημα ειλικρινά.Έχει χαθεί κάθε ουσία.Οι φιλίες είναι ψεύτικες επιφανειακές.Έχει αλοιωθεί η έννοια της αγάπης του σεβασμού.Είμαστε στην καλύτερη ηλικία στην χειρότερη εποχή δυστυχώς.ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΝΤΟΜΠΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΓΑΜΩΦΕΙΣ.ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
12
 
 
 
 
σχόλια
Εχμ... δεν τον λες ντόμπρο αυτόν που σε ψάχνει μανιασμένα και τη στήνει κάτω απ'το σπίτι σου. Πρόσεχε τι εύχεσαι.Πάντως μην ανησυχείς, αν αρέσεις πολύ σε κάποιον θα βρει τον τρόπο να σε διεκδικήσει.Κοίτα να είσαι εσύ σπαθί κι όποιος αξίζει θ'αντέξει.
Πωπωωω πραγματικά! Είναι πολύ τρομακτικό να βλέπεις κάποιον να κατασκηνώνει κάτω από το μπαλκόνι σου. Τραστ μι, το έχω ζήσει!! Κι η φράση-κλειδί είναι "να σου αρέσει κι εσένα". Γιατί αν δεν σου αρέσει, αυτομάτως μπαίνει στην κατηγορία κρίπι, κι όχι του ντόμπρου.
Μα τα κρίπια δεν επιλέγουν γυναίκες που ανταποκρίνονται, επιλέγουν τις λίγο φοβισμένες, τις λίγο ανυποψίαστες, τις κάπως ενοχλημένες κτλ. Αυτό μπορεί να συντηρήσει την "ιεροτελεστία" (παρακολούθηση κτλ), που τους προσφέρει ευχαρίστηση. Γι'αυτό αν σου ξαναφύγεις αιφνιδίασέ τον με πρόταση για καφέ επιτόπου! Θα φύγει με τα πόδια στην πλάτη :ΡΗ εξ/νη εδώ λέει να έχει πει όχι σε κάποιον κι εκείνος να την "διεκδικεί" προβάλλοντας ουσιαστικά τον προσωπικό της χώρο, την απόφασή της και την επιλογή της. Πόσο πιο μοιραία γυναίκα πια;
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες. Μπορεί όντως να υπάρχουν οι ανώμαλοι που το κάνουν για την ευχαρίστηση της κριπιάς, αλλά αυτό που εννοώ εγώ είναι ότι αν πχ ο δικός μου ο στόκερ μου άρεσε, θα το έβρισκα γλυκό και ρομαντικό να περιμένει κάτω από το μπαλκόνι μου. Τώρα που δεν μου αρέσει είναι απλά τρομακτικό. Ιδίως για τον συγκεκριμένο, πιστεύω πως αν του έλεγα να πάμε για καφέ θα δεχόταν με τα χίλια!
Ακόμα και να σου άρεσε εμφανισιακά, πάλι πιστεύω οτι κάτι δεν θα πήγαινε καλά με δαύτον αν απλά σε είχε δει κάπου, του άρεσες, έκατσε-έψαξε-βρήκε πού μένεις ή ακόμα χειρότερα σε ακολούθησε κι έκτοτε τη στήνει έξω απ'το σπίτι σου. Για μένα δεν είναι έρωτας, αλλά ψύχωση. Αυτό το συστηματικό δεν το κάνει ένας άνθρωπος με ενδιαφέροντα, περιποιημένος, με νορμάλ κοινωνική ζωή.Είναι κάπως διαφορετικό αν είχες κάτι με κάποιον, τα σπάσατε, νευρίασες, δε σηκώνεις τηλέφωνα κι εκείνος έρχεται στο σπίτι ή στη δουλειά να μιλήσετε ή να δώσει εξηγήσεις. Τότε ίιιισως να δεχτώ οτι το να έρχεται και να περιμένει στωικά να σε δει, είναι ρομαντικό.Με την προϋπόθεση βέβαια οτι δεν ήσουν ξεκάθαρη στο να εξαφανιστεί και να σ'αφήσει ήσυχη.
Scroll to top icon