ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2017 | 18:46

lifo-παρέα

που είσαι πάντα εδώ για μένα απάντησέ μου και σε αυτό!Πως αποβάλλεις το θυμό από μέσα σου για κάποιον που σου φέρθηκε πάρα πολύ άσχημα;Δεν αντέχω άλλο την αναταραχή αυτή!Προσπαθώ να ξεχαστώ αλλά όλο αυτά που συνέβησαν καταλήγω να σκέφτομαι και με πάνε πίσω στη ζωή μου!Και η συναναστροφή μαζί του είναι αναπόφευκτη.Καθημερινά σχεδόν..Δεν θέλω να νιώθω έτσι!Θέλω την ηρεμία μου!Να σημειωθεί πως η σχέση μας δεν είναι αισθηματική!
4
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό με την συναναστροφή είναι ενοχλητικό αλλά σε μερικές φορές μπορεί να λειτουργήσει και θετικά: είσαι απολύτως τυπική και ξεκαθαρίζεις αν σου κολλήσει ότι δεν θες πολλά-πολλά. Ο θυμός, ο χειρότερος είναι γι' αυτά που επιτρέψαμε να μας κάνουν. Αυτό είναι το θέμα:γιατί. Αν καταλάβεις γιατί άφησες να σου φερθούν άσχημα και μπορέσεις να συγχωρέσεις τον εαυτό σου και να δεις τι ανάγκη κάλυπτες. Θα ξεθυμάνει ο θυμός όταν καταλάβεις ότι εξουσία πάνω σου έχεις μόνο εσύ.
Scroll to top icon