ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2017 | 13:05

Ποια ειναι η αληθεια?

Ξερω καποιον που αναζητα γυναικα ιδανικα δεκα χρονια μικροτερη. Κραζει ομως οταν μια γυναικα ερωτευεται καποιον δεκα χρονια μικροτερο της. Δυο μετρα δυο σταθμα? Γιατι η ωριμοτητα δεν ειναι θεμα ηλικιας μονο, ειναι πολυπαραγοντικη. Γιατι να ντρεπονται και να νιωθουν ασχημα οι γυναικες που μπλεκουν με μικροτερους τους ενω οι αντρες σε αντιστοιχη περιπτωση να λαμβανουν συγχαρητηρια? Δεν υπερασπιζομαι προσωπικες επιλογες, μιλαω σαν τριτο προσωπο που παρατηρει ενα φαινομενο.
16
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί υπάρχουν στερεότυπα, ότι οι γυναίκες είναι πιο ώριμες, ότι θέλουν ασφάλεια, και όταν κυνηγάν τον έρωτα με μικρότερους , οι άλλοι χάνουν το στερεότυπο που έχουν στο μυαλό τους και αρχίζουν το κράξιμο.
Γιατί τα ωάρια της γυναίκας μωέ στη διάρκεια του χρόνου χαλάνε αλλά δεν ξέρω πόσες έρευνες να είναι τόσο διαδεδομένες για την ποιότητα του σπέρματος όταν περνάει η ηλικία.Είπαμε, είναι στη φύση του αντρός να θέλει μια δροσερή και ικανή μάνα για τα παιδιά του. Αυτό πταίει. Τ' άλλα είναι κακεντρέχειες ξινισμένων γυναικών που έχουν αραχνιάσει.
Scroll to top icon