ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2017 | 17:16

Φοβάμαι τον θάνατο, αλλά θα ήθελα να μάθω πως είναι.

Καμιά φορά βλέπω στον ύπνο μου ότι έχω πεθάνει αλλά έχω τη συνείδησή μου. Ακούω τους άλλους κανονικά και βλέπω ότι είμαι μέσα στο φέρετρο. Και μετά βλέπω ότι με θάβουν μέσα στη γη. Είναι το χειρότερο όνειρο.Ποιος ξέρει τι να γίνεται όταν πεθαίνουμε; Ζει η ψυχή μας ή απλά σταματάμε να υπάρχουμε; Και αν σταματάμε να υπάρχουμε, γιατί να κοπιάζουμε τόσο πολύ στη ζωή μας; Ποιο το νόημα και ποιος ο σκοπός; Γιατί να στεναχωριόμαστε, αφού όλοι θα έχουμε την ίδια μοίρα;Έχω μεγάλη περιέργεια. Θα ήθελα να ξέρω, τι θα συμβεί ακριβώς όταν πεθάνω. Νομίζω πως αυτή ακριβώς η γνώση, θα άλλαζε και τον τρόπο με τον οποίο ζούμε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω τι συμβαίνει μετά το θάνατο (κανείς δεν ξέρει). Αυτό που ξέρω είναι ότι η ζωή γίνεται απείρως καλύτερη όταν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει "μετά" επειδή αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται τώρα. Όσοι έχουν κοντέψει να πεθάνουν το γνωρίζουν αυτό καλά.
Scroll to top icon