ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2017 | 02:48

Βρε παιδιά

Θα πω κάτι κ αν θελετε διαφωνήστε με τη σκέψη μου ή αν θέλετε μου απαντατε.. Μου αρεσει κάποιος... Πολύ.. Δυστυχως ο τυπος ειναι κομματακι ανασφαλης (βασικά πολύ).. Δειχνει όμως να του αρεσει που τον γυροφερνω κ πάντα μα πάντα ανταποκρίνεται αλλά δεν κάνει ποτε κινηση. Μου εχει πει οτι ετσι λειτουργει.. Λοιπον, ειναι κάποιες φορες που του εχω εκφρασει το ποσο μου αρεσει σαν αντρας και του εχω πει ξεκαθαρα πως θελω να γινει κατι μεταξυ μας.. Δεν λέει ναι ή οχι. Λέει "ευχαριστώ"..! Ευχαριστω που σου αρεσω και αλλα τετοια.. Και ερχομαι εγω τωρα και αναρωτιεμαι.. Εγω μετα απο αυτο τι πρεπει να κανω.. Δεν ξερω πως να το παρω πραγματικα.. Εκ πρωτης φαινεται ευχαριστο.. Αλλα μετα, το σκεφτομαι.. Βλεπω τα μηνυματα μας.. Το ξενασκεφτομαι.. Και δε μπορω να καταλαβω αν αυτο το ευχαριστω σημαινει κατι καλο ή ''σε αποφευγω διακριτικα"... Πειτε με περιεργη αλλα αν οντως γουσταρε καποιος δε θα' λεγε "και εμενα μου αρεσεις"..? Το βλέπω εγω λάθος μήπως..? Ειμαι παραλογη..? Καμια ιδεα...?
3
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Όμως έχω να πω και το εξής. Πολλές (πάρα πολλές) γυναίκες ακολουθούν μια διακριτική στάση στην οποία εκφράζουν την αρέσκειά τους σε συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά το κάνουν κάπως γενικά κι αόριστα (ιδιαιτερα μιας και γίνεται γραπτώς μέσω SMS ή fb ή ανάλογων μέσων). Περιμένουν ο άλλος να το προχωρήσει. Όταν δεν προτείνεις κάτι συγκεκριμένο ώστε ο άλλος να μην έχει παρά την δυνατότητα να πει ναι ή όχι η αόριστη αυτή κατάσταση διαιωνίζεται. Αν κάνετε συγκεκριμένη πρόταση για έξοδο μια-δυό φορές και αναγκαστεί να αρνηθεί (εφόσον δεν το επιθυμεί γιατί με αοριστολογία δεν μπορεί να απαντήσει σε κάτι τόσο άμεσο) το θέμα σταματάει εκεί και σώζετε πολύτιμο δικό σας χρόνο.
Πεθαίνει για σένα, δεν το βλέπεις;;; Για να σοβαρευτώ όμως: δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την ανασφάλειά του, δεν μπορώ να επεκταθώ περαιτέρω σε αυτό. Θα σου έλεγα να τον αφήσεις ήσυχο και να μην ασχοληθείς ξανά μαζί του. Αν θελήσει, θα σε βρει εκείνος.
Scroll to top icon