ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2017 | 04:51

Πρώτη μου φορά (;)

Είμαι με ένα παιδί εδώ και 3 βδομάδες περίπου...είναι η πρώτη μου "σχέση" (ας βάλω τα εισαγωγικά, 3 βδομάδες είναι όλες και όλες). Εγώ δεν έχω ξανακάνει σεξ, και ενώ είπαμε αρχικά ότι έχει υπομονή και θα με περιμένει, τώρα τον βλέπω να το θέλει πολύ...θα μου πείτε, φυσιολογικό είναι, αλλά και εγώ όταν τον βλέπω να καίγεται έτσι, νιώθω ότι πρέπει κάποια στιγμή να ενδώσω...όλα γενικά είναι καλά, έχω αρχίσει να τον θέλω, αλλά νιώθω ότι "πρέπει" να γίνει και ότι "πρέπει" να το κάνω γιατί είμαι πλέον κιόλας 21 χρονών, αυτός είναι 22, δεν είμαστε λυκειόπαιδα. Συν τοις άλλοις, σε λίγες μέρες φεύγει για δουλειά και θα λείψει για 3 μήνες εξωτερικό...δε ξέρω πραγματικά τι να κάνω, υπάρχουν στιγμές που λέω να το κάνω να τελειώνουμε, γιατί το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι και μουρλαίνομαι, και άλλες στιγμές που λέω να περιμένω με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα το θελήσω πολύ (κάτι που έχω αρχίσει να μη πιστεύω με την πίεση που νιώθω). Σκέφτομαι αν το κάνω τι θα νιώσω μετά, πόσο μάλλον τώρα που θα φύγει...φαίνεται καλό παιδί, αλλά έχει συνέχεια το σεξ στο μυαλό του και φαίνεται...μια μου λέει "ό,τι θες εσύ, θα περιμένω, μην αγχωνέσαι, μην πιέζεσαι" κλπ, αλλά απ' την άλλη όλο προς τα εκεί το φέρνει το πράγμα...σήμερα ήμασταν κοντά στο να πάρω την απόφαση, αλλά πρότεινε ξενοδοχείο και φρίκαρα. Κόντεψα σχεδόν να βάλω τα κλάματα. Δυστυχώς δεν έχουμε χώρο, αν και είπε ότι κάτι θα σκεφτεί να βρούμε κάποιο σπίτι για να γίνει. Συμφωνήσαμε αύριο να βγούμε βράδυ και να δούμε πως θα νιώσω και θα πράξουμε αναλόγως...Νιώθω απίστευτη πίεση με αυτό που συμβαίνει, και αυτό δεν με αφήνει να καταλάβω πόσο τον θέλω. Από προκαρτακτικά έχουμε κάνει τα πάντα, και όσο δεν συμβαίνει το μοιραίο, το μόνο που θα μπορώ να κάνω για να τον ικανοποιήσω είναι στοματικό που του έχω ήδη κάνει 3 φορές...όποτε σκέφτομαι και αυτό...δε ξέρω τι να κάνω έχω κάψει τον εγκέφαλο μου σε αναλύσεις, μέχρι και ότι με θέλει μόνο για σεξ άρχισα να σκέφτομαι, κάτι που του είπα στο πρώτο ραντεβού ότι δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω...εσείς με βάση όσα διαβάσατε, τι πιστεύετε; θέλω απεγνωσμένα απόψεις.
4
 
 
 
 
σχόλια
Με ξέρετε ότι είμαι αντισυμβατική. Οπότε ετοιμαστείτε για αντισυμβατική άποψη. Fasten your seatbelts. Έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι οι άνθρωποι που το πολυψειρίζουν με το πότε θα πρωτοκάνουν σεξ και πώς θα πρωτοκάνουν σεξ και που το τρενάρουν επ'αόριστον τελικά δεν πολυθέλουν να κάνουν σεξ γενικότερα. Ανεξαρτήτως παρτνέρ. Δεν τους πολυαπασχολεί το θέμα σεξ. Δεν είναι κακό. Αρκεί να το συνειδητοποιούν νωρίς για να μην παιδεύονται.
Scroll to top icon