ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2017 | 18:56

Ειλικρινια ρε γαμωτο...

Προτιμω καποιος να μου πει πως δεν γουσταρει πια γιατι βαρεθηκε , γιατι παιζει κατι αλλο , γιατι δεν του αρεσω και ποτε δεν του αρεσα ,παρα να μου λεει δικαιολογιες... Αμα δεν γουσταρετε πειτε το ξεκαθαρα. Θα εκτιμησουμε τουλαχιστον την ειλικρινια σας και δεν θα σας θεωρουμε αλλον ενα μαλακα που απλα ηθελε να περασει την ωρα του. Αυτα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καραβάν, όλως παρεμπιπτόντως, μου έχει τύχει αυτό που περιγράφεται στην εξομολόγηση στην οποία παραπέμπτεις. Και ήμουν απόλυτα ειλικρινής στο λόγο που έφυγα. Αλλά όπως λες και εσύ, δεν αντέχεται να ακουστεί αυτός ο λόγος.
Εγώ σίγουρα θα την άντεχα. Αν και, ευτυχώς, αυτό είναι ένα κομμάτι στο οποίο, μάλλον, θα βρισκόμουν πιο εύκολα στη θέση του εξομολογούμενου (Όχι, δεν ευλογάω τα γένια μου. Απλώς αυτά που γράφει μου θυμίζουν εμένα, κυρίως από άποψη προσπάθειας/δοτικότητας). Ακόμη και αν βρισκόμουν από την άλλη πλευρά, όμως, θα προτιμούσα να μου το πει κάποιος ότι κάνω λάθη. Για να μπορώ να τα εντοπίζω και να τα διορθώνω πιο εύκολα. Φυσικά, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν και εμένα. Και όχι, η εξομολόγηση δεν είναι δική μου.
Yπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά: εσύ είσαι άντρας. Εκείνη (κι οι αντίστοιχες κοπέλες) είναι γυναίκες. Ο άντρας κρίνεται από την απόδοσή του στο σεξ.Η γυναίκα θεωρεί ότι εφόσον παραχώρησε τρύπα ο ρόλος της έληξε. Πλάνη αλλά δύσκολο να αντικρουστεί άνευ θυμάτων. :)
Scroll to top icon