ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2017 | 10:55

Έχω μια φίλη ..vol 2

Είχα γράψει μια εξ.για τη φίλη μου που δεν χαίρεται μ ότι καταφερνω και γενικότερα δεν ξέρω αν είναι όντως " φίλη" μου !Πλέον δεν μου στελνει μηνύματα ,βασικά μου στέλνει μια μέρα πριν από τη μέρα που δεν έχει κάποιον να βγει βόλτα !Την άλλη φορά κανόνισε να πάει κάπου δεν την ρώτησα τίποτα ,εκείνη όταν της είπα αντίστοιχα ότι έχω κανονίσει ,αρχίσε να ρωτάει με ποιον και που και γιατί ,σαν να μου λέει που βρήκες παρέα και γιατί να μην έρθω !?Εγώ θεωρώ πως πάντοτε ειμαι διακριτικη ,εκείνη ποτέ ,και το θέμα είναι ότι έτσι όπως ρωτάει , φαίνεται ότι το κάνει μόνο και μόνο από περιέργεια !Δεν ξέρω τι να κάνω ,να της μιλήσω να την ξεκόψω !?Μου φαίνεται πολύ "δηθεν" ενώ ,ουσίαστικα ,δεν έχουμε επαφές να λέμε ότι είμαστε φίλες για να βγούμε 1φορα την εβδομάδα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ, σημαίνει οτι είναι απλώς μια ενοχλητική και περίεργη γνωστή, ούτε καν "φίλη". Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί της και γιατί δεν ξεκόβεις μια και καλή να απαλλαγείς.
Scroll to top icon