ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2013 | 00:58

αγανακτησμενη πωλητρια

λοιπον το θεμα ειναι πολυ απλο! δουλευω που δουλευω για πενταροδεκαρες πια.....εχω και εσενα ηληθιε πελατη να μου πρηζεις τα ουμπαλα! το εχω ξαναπει οταν μπαινεις σε ενα μαγαζι να ψωνισεις δεν χρειαζεται να εισαι κωλοζωοοοο!! δεν φταιει τιποτα ο ερημος ο πωλητης, να ακουσει την γκρινια/αγαμια/αφραγκια σου να σου κανει και ψυχαναλυση γιατι δεν ξεκολλας κιολας,θελεις και κουβεντουλα να περασεις την ωρα σου....ε.....λοιπον εγω δεν θελω!! φαντασμενη ψωροκωσταινα.......ψωμι δεν εχεις να φας αλλα η μυτη ψηλα.........ουστ!
1
 
 
 
 
σχόλια
πλάκα κάνετε εγώ είχα πάει στα calcedonia και επειδή ζήτησα ένα χρώμα καλσόν τροπικάλ (40den) ήταν εκεί μια ξινομούρα πωλήτρια και επειδή δεν είχανε ήταν όλο ηρωνεια "κ θέλει μόνο τροπικάλ" έλεγε με ένα υφάκι κ ημουν τοσο ευγενικη νευριάζω κ εγώ κ της λέω κοίταξε να δεις με τέτεια συμπεριφορά δεν πρόκειται να πουλήσεις και της το πετάω στα μούτρα και φεύγω θα το παραγγείλω στην τελική ανάγκη τους έχω? άντε με την κάθε πατσαβουρα κομπλεξικια!
Scroll to top icon