ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2017 | 19:10

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ

Δεν μου αρέσει που θα έρθουν οι γιορτές, τα Χριστούγεννα δηλαδή. Δηλαδή από τη μία λέω μα γιατί να μελαγχολώ; ποιός ο λόγος; τόσα χρόνια μόνος, αφού έχω συνηθίσει, ποιός ο λόγος λοιπόν να νιώθω ένα βάρος στην ψυχή; Αφού κάπου θα τριγυρνάω μες στη γιορτινή ατμόσφαιρα, μόνος-μόνος, δεν έχει σημασία, οπότε τι βλακεία κάνω που μελαγχολώ και μου έρχεται να κλαίω τις γιορτινές μέρες, δεν υπάρχει λόγος.Από την άλλη όσο πλησιάζουν οι μέρες και ειδικά κατά τη διάρκεια των γιορτών θέλω συνέχεια να κλαίω, δεν το κάνω επίτηδες, ένα βάρος μου πλακώνει την ψυχή.Είμαι θλιμμένος και τον υπόλοιπο χρόνο, αλλά ειδικά τα Χριστούγεννα που η κοινή γνώμη επιβάλει ότι πρέπει να είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος, εγώ δεν μπορώ, θέλω να κλαίω ακόμα περισσότερο. Αυτό.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να σου πω κάτι; Κάθε γιορτές είμαι και πιο μόνη. Και κάθε χρόνο τις εκτιμώ περισσότερο. Τώρα μ'αρέσει να πηγαίνω βόλτα να δω τις στολισμένες βιτρίνες, κι ας πάω μόνη. Θέλω να στολίσω δέντρο, κι ας μην έχω κανέναν να το στολίσουμε μαζί. Παλιότερα που είχα άτομα κοντά μου τέτοια πράγματα τα θεωρούσα βαρετά. Τα λέω όλα αυτά για να δω αν υπάρχουν κι άλλοι που νιώθουν έτσι. Πιστεύω ότι έχω αποδεχτεί κάποια πράγματα γι'αυτό μου έχει φύγει το άγχος και μπορώ να απολαύσω την ατμόσφαιρα (μέχρι εκεί που μπορεί ένας άνθρωπος μόνος βέβαια).
Scroll to top icon