ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2017 | 02:49

έχω το θέμα μου..

Σας έχει τύχει να νομίζουν οι γύρω σας πως ασχολείστε με ντραγκς ; Εννοώ σε επίπεδο χρήσης. Εδω και 2-3 χρόνια υπάρχουν άτομα που "α, νόμιζα ότι έκανες" . Τα τελευταία 2 χρόνια έχω ένα θεματάκι με την μνήμη μου -τυχαίνει να ξεχνάω πράγματα αλλά και να θυμάμαι άλλα εντελώς όπως έχουν συμβεί.. αλλά αυτό δεν το γνωρίζουν αρκετοί. Μέχρι και οι γονείς μου σε μια φάση που ήμουν γάματα με είχαν ρωτήσει αν έχω μπλέξει πουθενά.Λοιπόν σας έχει συμβεί? Και από την άλλη φίλοι φίλων λένε "απορώ πως δεν έχει μπλέξει". Πριν απλά αδιαφορούσα αλλά πλέον έχει καταλήξει κουραστικό και αναρωτιέμαι τι εικόνα δίνω στους άλλους.Επίσης, τι μπορώ να κάνω για να πάψω να δίνω αυτή την εντύπωση???
6
 
 
 
 
σχόλια
Κάποιον/-α που απλά κάνει περιστασιακή χρήση σε οτιδήποτε δεν μπορείς να τον/την καταλάβεις από εμφάνιση. Επίσης, νομίζω ότι έχω μια νορμάλ εμφάνιση που δεν παραπέμπει στην στερεοτυπική εικόνα "χρήστη". Βρώμικη δεν κυκλοφορώ, έχω μια νορμάλ ζωή με κάποιο πρόγραμμα, ασχολούμαι με πράγματα.Μου έχουν πει οτι έχω λίγο "χαμένο βλέμμα" δεν ξέρω πόσο προσβλητικό είναι αυτό.Μόνο για ηρωίνη δεν μου έχουν πει.. όλα τα άλλα ναι, οπότε όχι μόνο φου.Δεν ξέρω αν είναι το κλίμα της εποχής που πλέον σχεδόν όλοι κάτι έχουν δοκιμάσει οπότε σε τέτοια φάση το λένε.Να μου την πουν με κάτι που δεν βρίσκω κακό? Απλά με παραξενεύει το ότι το λένε πολλοί , ακόμη και φίλοι ή και άγνωστοι που μόλις με γνώρισαν. Οπότε αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος(?) για αυτούς..Κυκλοθυμική είμαι.. αλλά αυτό μόνο όσοι με γνωρίζουν καλά το ξέρουν.
Το να είσαι απλά κυκλοθυμικός/ή από χαρακτήρα δεν παίζει; Πρέπει ντε και καλά να έχεις πέσει στα ντραγκζ;Οι περισσότεροι έχουν πάντα την επιπόλαια τάση να οδηγούνται, οικειοθελώς και αυτοβούλως, στα εύκολα συμπεράσματα. Εσύ νιώθεις καλά μέσα στο πετσί σου; Αυτό είναι το θέμα. Αν δεν αρέσει ΣΕ ΣΕΝΑ κάτι στον εαυτό σου, το αλλάζεις. Όχι γιατί το σχολιάζουν οι άλλοι, αλλά γιατί το θέλεις ΕΣΥ.
Scroll to top icon