ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2017 | 19:09

Ξενέρωσα.

Σε λίγες μέρες θα πάω να μείνω με το αγόρι μου που ζει μακριά και αρχισε να μου λέει ότι θέλει να του καθαρίσω. Εν τω μεταξύ, έχει χρόνο να το κάνει και μόνος του και πάντα μόνος του το κάνει ούτως ή άλλως. Όταν πηγαίνω εκεί, μαγειρεύω εγώ και επειτα καθαρίζω γιατί μου αρέσει να αισθάνομαι ότι τον φρόντιζω και γενικα μου αρεσει η μαγειρικη, αλλά το να επιμένει να σκουπίσω με τόσο σθένος ενω του λέω οχι είναι τέρμα ξενέρα. Μία φορα που είχα μεινει αρκετα και αυτος ήταν πολυ απασχολημένος και αγχωμενος τα εκανα όλα εγω γιατι θεωρησα ότι έτσι έπρεπε. Τωρα όμως που θεωρεί ότι μονο και μονο επειδη ειμαι γυναικα πρεπει να καθαρισω τον χαμό του ενοχληθηκα πάρα πολυ. Οκ, ισως θελει να αισθανθει ότι τον νοιάζομαι ή κάτι τετοιο, αλλα αν ισχυει αυτο, ειναι το ιδιο λαθος με το να του ζητησω ας πούμε 50 ευρω να παρω καινουρια παπούτσια πχ.Για την ακριβεια χαλαστηκα τόσο που δεν θα θελω καν να φτιαξω να φαμε οπως συνηθως. Μου θυμισε τον πατερα μου που θεωρει ότι είναι προσβλητικό για έναν αντρα να σφουγγαρίσει. Μόλις ξαναμιλήσουμε θα του πω ποσο μου την εδωσε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ μαζί σου. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ οικειοθελούς φροντίδας και το να θεωρείται αυτονόητη η προσφορά της. Ελπίζω ωστόσο να το συζητήσετε ήρεμα και να καταλάβει το ατόπημά του.
Scroll to top icon