ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2017 | 04:16

Εξωτερική εμφάνιση

Πάντα πιστευα και υπερασπιζομουν τη θέση ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν μετράει όσο η προσωπικοτητα και ο ψυχικός πλουτος. Τα "φώναζα" παντου και όπου μου δινόταν η ευκαιρία. Όλα αυτά ίσως επειδή ήμουν μια όμορφη 20αρα, με γνώσεις και ενδιαφέροντα και μάλλον είχα το "πακετο" για το πληθος ανδρών που μου την "έπεφτε". Όμως πλεον στα 29 μου - και σε λίγους μήνες 30 μου- έχω αρχίσει να αναθεωρώ πλεον και πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντική η εμφάνιση στους ανθρώπους, καθως παρατηρω τους άλλους. Με έχουν ρωτήσει πολλοι δικοι μου άνθρωποι γιατί είμαι με τον συντροφο μου εδώ και 3 χρόνια ενώ εμφανισιακά δεν είναι αρκετα όμορφος για εμενα. Τους απαντω ότι είναι πολυ γλυκός και τον αγαπω. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε ως φίλοι που τους ενωσε περισσοτερο η αγάπη, κι αυτό γιατί από την πλευρα μου δεν ερωτευτηκα τον συντροφο μου αλλά ένιωσα γι αυτον μια βαθιά αγάπη και περασα μαζί τους τις ωραιότερες μου στιγμες. Έχει μια φανταστική προσωπικοτητα και τον λατρευω. Αλλά όντως πιανω τον εαυτό μου να θαυμάζει όμορφους άντρες. Η έστω άντρες με μια ιδιαίτερη γοητεία που σχετίζεται με το ιδιαίτερο και μοναδικό τους στυλ. Τελικά κλίνω να πιστευω οτι χρειάζεται ο συνδιασμός όλων για να μπορείς να είσαι με κάποιον που πραγματικα σε έλκει. Ευχομαι να μπορουσαν όλοι οι άνθρωποι να έμοιαζαν εξωτερικά συμφωνα με το μέσα τους. Ο σκ@τοχαρακτηρας να ήταν άσχημος και η όμορφη και τρυφερή ψυχή να ήταν ένα "ποιημα".
3
 
 
 
 
σχόλια
Aντί να αναλύουμε τα περί ομορφιάς πιο εύστοχο θα ήταν να αναλύουμε τα γούστα το καθενός .Η ομορφιά είναι υποκειμενική ,και στα μάτια του καθένα το ίδιο φαντάζει αλλιως ..Επίσης το να κρίνονται ζευγάρια σε στυλ τι του /της βρήκες εμένα με ξεπερνάει ..Για να είσαι με κάποιον άνθρωπο μαζί πάει να πει ότι κάτι του βρήκες και δεν χρειάζεται και να απολογηθείς για το τι ακριβώς είναι αυτό .Εννοείται πως όσο ωριμάζεις αλλάζουν και τα στάνταρς σου και εννοείται επίσης ότι και ο δικός σου που μάλλον θεωρείς ασχημούλη θα κοιτάει και αυτός και θα θαυμάζει γυναίκες με ιδιαίτερη γοητεία ..Το τελευταίο που λες δεν το καταλαβαίνω γιατί εκ των πραγμάτων η εξωτερική σου εμφάνιση έχει να κάνει με DNA και κατ επέκταση τεχνικές βελτιώσεις ενώ ο χαρακτήρας με βιώματα και σκεπτικό .
Άμα διαλέγουμε τους άλλους γι' αυτά που παρέχουν κι όχι γι' αυτό που είναι, λογικό μετά ν' αναθεωρούμε. Είναι απλά λάθος και υποκριτικό ν' αγνοείς την έλξη που σου προκαλεί κάποιος. Είναι υποκριτικό το υπεράνω οπτικού ερεθίσματος. Αντί να καταπιέζεσαι άλλο και να ζείτε σε φούσκα, πες την όλη αλήθεια. Δεν υπάρχει υγιής λόγος να συντηρούμε σχέσεις που δεν μας γεμίζουν. Χρυσό βραβείο, δεν θα πάρεις.
Νομίζω πως η εξωτερική εμφάνιση παίζει πράγματι πολύ σημαντικό ρόλο. Η ερωτική έλξη βασίζει αρκετά μεγάλο κομμάτι της στην ύλη, σ' αυτό που βλέπεις, αγγίζεις, μυρίζεις. Όμως δεν υπάρχει αντικειμενικά ωραίο ή αντικειμενικά άσχημο. Κάποια που πολλοί θα θεωρούσαν άσχημη, εμένα μπορεί να με ελκύει. Λαμβάνοντας υπόψιν, λοιπόν, το τι αρέσει σε σένα, το θεωρώ πολύ ανθρώπινο (και σε καμία περίπτωση επιφανειακό) να κοιτάς την εξωτερική εμφάνιση. Η αρρώστεια ξεκινάει σε περίπτωση που, ασυνείδητα έστω, χρησιμοποιείς τα κοινωνικά πρότυπα περί ωραίου, ως σημείο αναφοράς για τη δική σου καύλα.Όσο για το άλλο που λες, πιστεύω πως η προσωπικότητα και "το μέσα" ενός ανθρώπου αντικατοπτρίζεται στην εξωτερική του εμφάνιση, απλώς όχι βάσει, ας πούμε, μετρήσιμων χαρακτηριστικών. Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιό αντισεξουαλικό, από μιά "αντικειμενικά" πολύ ωραία κοπέλα, που έχει, όμως, βλέμμα αγελάδας ή που το χαμόγελό της δε φτάνει στα μάτια. Ή που η κακεντρέχειά της αποτυπώνεται στις εκφράσεις της. Η εσωτερική ασχήμια είναι δηλητήριο και, αργά ή γρήγορα, θα διαβρώσει και το έξω.
Scroll to top icon