ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2017 | 00:19

Αθηνα Καλαματα

Μενει Καλαματα.Μενω Αθηνα. Οταν ημασταν 19 χρονων ειχαμε προσπαθησει σχεση απο αποσταση και υπηρχε τρελο παθος αναμεσα μας αλλα τελικα ανακαλυψα οτι ειχε και αλλη σχεση εκει στην Καλαματα.Εξαφανιστηκα. 7 χρονια ειχα σχεση με εναν αλλον και ο Καλαματιανος προσπαθουσε να επικοινωνησει μαζι μου ολα αυτα τα χρονια και ρωτουσε και την αδερφη μου κατα καιρους πως ειμαι..Εγω εννοειται οτι αγαπουσα αυτον που ημασταν μαζι και δεν του εδινα καν σημασια. Πριν 6 μηνες με χωριζει η μακροχρονια σχεση μου.. Και σκεφτομαι να κανω σεξ με αλλον..Θυμαμαι οτι με τον Καλαματιανο καναμε αρρωστο σεξ.. Παω Καλαματα...Μου εβγαλε συναισθημα..Ενω περιμενα απλα να με θελει για σεξ..Ξαναπαω Καλαματα...Κανουμε ΟΥΑΟΥ σεξ.. Κοιμομαστε αγκαλια...Μετα γυρναω Αθηνα και τα 2 επομενα Σαββατα μου στελνει απο μονος του για να μου πει ποσο τελεια ηταν και οτι μονο με τις κοπελες του κοιμαται αγκαλια..Και κανουμε και κατι μεσω ιντερνετ ;) Και μετα ξαφνικα τα ξαναβρισκει με την πρωην του..(την ειχε χωρισει 2 εβδομαδες πριν κατεβω εγω Καλαματα) Κραταει μια μικρη επαφη και μετα χανεται... Κανω add στο facebook τον κολλητο του για να τον τσιγκλισω ,με δεχεται και 2 μερες αργοτερα -χωρις να εχουμε μιλησει καθολου- με αφαιρει απο τους φιλους και με κανει και block..Τι στον πουτσο γινεται??? Τελικα εχει αισθηματα?? Η απλα πηρε αυτο που ηθελε και τωρα αντε γεια??
5
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που στον π@@τσο γίνεται είναι ότι εσύ δεν τον ξεπέρασες. Αυτός είχε εξ αρχής σχέση, αλλά δεν τον πείραζε να έχει και κάτι εκτός έδρας. Γι ' αυτό προσπαθούσε να έχει νέα σου.Τώρα εσένα σου κάβλωσε να κάνεις σεξ μετά το χωρισμό σου, γύρισες στο σεξουαλικό σιγουράκι, και επειδή κοιμηθήκατε αγκαλιά και σου είπε ότι κοιμάται έτσι με τις κοπέλες του, το έχαψες ως διαρκές και συνεχές συναίσθημα από την πλευρά του.Ναι, πήρε αυτό που ήθελε όσο ήταν χωρισμένος (το συζητάμε κι αυτό αν ήταν αλήθεια), γίρισε στο σταθερό σιγουράκι της Καλαμάτας και χέστηκε για την Αθηναία. Μην παραξενευτεις αν επικοινωνήσει ξανα. Ποτίζει τη γλάστρα του σεξ να έχει και το εκτός έδρας εξτραδάκι.
Πολλές λένε σαν επιχείρημα σοβαρότητας της κατάστασης οτι μετά το σεξ κοιμήθηκαν αγκαλιά.Λες και ο άλλος που θέλει μόνο αυτό από σένα είθισται μόλις τελειώνει, με μια κλωτσιά να σε βγάζει γυμνή έξω από το σπίτι, να σου πετά τα ρούχα όπως-όπως και να σου κλείνει την πόρτα στη μούρη.Κατά τ'άλλα ώριμες συμπεριφορές εκατέρωθεν.
Scroll to top icon