ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2017 | 14:51

Τατουαζ

Είμαι 19 χρονων και εδω και αρκετό καιρο σκέφτομαι να κάνω τατουαζ στο μπούτι κατι καλλιγραφικα γράμματα.Αλλα φοβάμαι μηπως αργότερα το βαρεθω και το μετανιώσω.εσείς τι μου προτείνετε;να το κανω η οχι;επισης θεωρειται ελκυστικό το τατουαζ στο μπουτι;αρκετα ψηλά θελω να το κάνω και να είναι σχετικά μικρο,καθως θεωρώ οτι σε μια γυναικα δείχνουν σεξυ και κομψά τα μικρα τατουαζ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν κάνεις τατουάζ, να κάνεις : 1. σε σημείο που δε βλέπεις.2. κάτι σχετικό με αυτό που είσαι και θα είσαι για πάντα (παράδειγμα, ζώδιο, καταγωγή, ημερομηνία γέννησης, όνομα κτλ)3. ΠΟΤΕ TRASH TATTOO (αυτό με σχέδια ή γραμμάτα χαμηλά στην πλάτη, πάνω από τον κώλο)
Αυτό που μου τη σπαει στα τατουαζ ειδικα στις γυναικες ειναι οτι ολες σχεδον κανουν τα ιδια. Θες να κανεις ενα τατουαζ οκ σκεψου κατι μοναδικο κατι δικο σου. Και η κουτσή Μαρια εχει Καλλιτεχνικά γράμματα οχι με το σωρό βρε κουκλα μου.
Μη το κάνεις,μη σημαδέψεις το δέρμα σου με κάτι που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις και να θες να το αφαιρέσεις με λέιζερ κτλ.Τώρα είσαι ακόμα μικρή και είναι κι όλο αυτό με τα τατουάζ που έχουν γίνει μόδα αλλά μετά που θα μεγαλώσεις μπορεί να μη σου αρέσει πια ή να το βαρεθείς,ειδικά αν είναι σε ένα σημείο που θα το βλέπεις συνέχεια.Επίσης έχω ακούσει ότι κατά κάποιο τρόπο τα τατουάζ είναι εθιστικά δηλαδή αν κάνεις μετά θες να κάνεις κι άλλο κι άλλο..και μου το χουν επιβεβαιώσει αρκετά άτομα αυτό,ότι δεν έμειναν στο ένα κι ήθελαν κι άλλα.Μη το κάνεις.Κι εγώ ήθελα πολύ στα 20 να κάνω στο χέρι μου τα αρχικά του αγαπημένου μου θείου που έφυγε από τη ζωή και με συγκράτησε τελευταία στιγμή η μάνα μου.Τώρα σκέφτομαι ευτυχώς που δεν το έκανα γιατί θα το είχα μετανιώσει.Έχω φίλη που στα 18 της έκανε ένα σχετικά μικρό τατού στο χέρι κι όμως τώρα η δουλειά της είναι τέτοια που αναγκάζεται να το κρύβει.Μη το κάνεις,ή περίμενε να μεγαλώσεις λίγο ώστε να είσαι 100% σίγουρη ότι το θες.
Αν θέλεις πραγματικά να το κάνεις δεν νομίζω να το μετανιώσεις ,που λες !Εγώ προσωπικά που έχω 2 και σε σημεία που δεν φαίνονται ,πολλές φορές ξεχνάω ότι τα έχω :ΡΣημασια για μένα έχει να θέλεις κάτι και να το κάνεις ..όχι να το κάνεις απλά για να..Γιατί τότε ναι θα το μετανιώσεις ;)
Scroll to top icon