ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2017 | 23:13

μάλλον

Είμαι σε σχέση από απόσταση και μάλλον τώρα που θα γυρίσω τα Χριστούγεννα θα χωρίσω.Τον υπεραγαπώ αλλά ο έρωτας έχει φύγει. Σκέφτομαι ότι όσο δύσκολο κι αν μου είναι να τον αφήσω πρέπει να το κάνω γιατί έτσι είναι σα να τον κοροιδεύω.Στεναχωριέμαι πολύ γιατί τον αγαπώ και ξέρω ότι θα στεναχωρηθεί κι εκείνος. Αλλά εφόσον πλέον δεν υπάρχει η έλξη και ο έρωτας πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα είναι καλύτερα και για τους δυο μας.
5
 
 
 
 
σχόλια
Και γω δε καταλαβαίνω. πάνω στα δύσκολα τα παρατας? Ο ερωτας έρχεται φεύγει και ξαναέρχεται,αφου η αγαπη υπάρχει κάθισε και δούλεψε το. Άδικος πόνος και για τους δυο, ειδικά για εκείνον.
Αντί να προσπαθήσετε από κοινού να ξαναβρείτε τη χαμένη έλξη, λες οτι θα τον χωρίσεις. Τον άνθρωπο που υπεραγαπάς κι εκείνος το ίδιο. Μα αν δεν είναι αυτό κίνητρο για σκληρή δουλειά μέσα στη σχέση, τότε τι; Πολύ φοβάμαι οτι άδικα θα πονέσετε και οι δύο, γιατί έτσι είναι ο έρωτας, στην αρχή βγαίνει αβίαστα λόγω ενθουσιασμού, αλλά μετά θέλει δουλίτσα. Ευχάριστη μεν, αλλά δουλίτσα δε.
Scroll to top icon