ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2017 | 01:37

Διαφορα ηλικιας

Επιτελους βρηκα τον ανθρωπο της ζωης μου. Δεν εχω νιωσει πιο ομορφα ποτε, ειμαι ερωτευμενη μαζι του και ειναι και αυτος. Περναμε τελεια μαζι και ονειρευομαστε τη ζωη μας μαζι. ΕΙναι ολα αμοιβαια και αυτο ειναι μαγικο. Μετα απο ασχημες εμπειριες και σχεσεις βρηκαμε και οι δυο τον ανθρωπο μας και ζουμε πραγματικα ευτυχισμενοι. Το προβλημα ειναι ενα, αυτος ειναι 44 κι εγω αρκετα μικροτερη. Και δεν ειναι προβλημα για μενα ουτε για αυτον, αλλα για τους γονεις μου και για τους φιλους. Κατακρινουν τη σχεση τοσο πολυ και πιεζομαι. Θελω να μοιραστω τη χαρα μου και δεν μπορω γιατι ολοι κατακρινουν. Νιωθω τοσο ευτυχισμενη και ταυτοχρονα πολυ λυπημενη. Συμβουλες??
4
 
 
 
 
σχόλια
Πέρνα καλά και άσε τους άλλους να λένε.Απλά να ξέρεις ότι "ο άνθρωπος της ζωής σου" είναι βαριά κουβέντα για την ηλικία σου. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ζήσεις πολλα πράγματα ακόμα και το πως θα θέλεις να είναι "ο άνθρωπος της ζωής σου" σε 5, 10 ή είκοσι χρόνια μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που βλέπεις και ζεις τώρα.
Χμμ... το πρόβλημα δεν είναι οτι είσαι μόνο αρκετά μικρότερη, αλλά μικρούλα γενικά.Δεν μπορώ να ξέρω τι κάνεις και πώς περνάς, όμως θα σου έλεγα αν σου έχουν μιλήσει άτομα που έχεις νιώσει οτι σε αγαπάνε, έχουν αποδείξει οτι θέλουν το καλό σου και παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, να ακούσεις τι έχουν να πουν και να τα λάβεις υπόψη σου. Τις περισσότερες φορές αυτά τα πράγματα δεν λέγονται με τον όμορφο τρόπο που θα θέλαμε να τ'ακούσουμε, αλλά αυτό δεν ακυρώνει τις αλήθειες που κρύβουν.Να είσαι πολύ προσεκτική με την υγεία σου (ψυχική και σωματική) και με το μέλλον σου, γιατί τώρα χτίζεις πράγματα.
Scroll to top icon